Emre Karamehmetoğlu Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 72 23 Ekim 2019 #1 Ürünümü 10 dk önce aldım fakat başlıkta olan problemi yaşıyorum.
M Mr.Ace Hectopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 430 Çözümler 4 23 Ekim 2019 #2 Emre Karamehmetoğlu dedi: Ürünümü 10 dk önce aldım fakat başlıkta olan problemi yaşıyorum. Eki Görüntüle 451194 Genişletmek için tıkla... Acaba odemede sorun oldu diye yapmis olabilir mi? Aklima gelen bu.
Emre Karamehmetoğlu dedi: Ürünümü 10 dk önce aldım fakat başlıkta olan problemi yaşıyorum. Eki Görüntüle 451194 Genişletmek için tıkla... Acaba odemede sorun oldu diye yapmis olabilir mi? Aklima gelen bu.
Emre Karamehmetoğlu Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 72 23 Ekim 2019 #3 Mr.Ace dedi: Acaba odemede sorun oldu diye yapmis olabilir mi? Aklima gelen bu. Genişletmek için tıkla... Cidden hiçbir fikrim yok bundan sonra ne yapabilirim?
Mr.Ace dedi: Acaba odemede sorun oldu diye yapmis olabilir mi? Aklima gelen bu. Genişletmek için tıkla... Cidden hiçbir fikrim yok bundan sonra ne yapabilirim?
M Mr.Ace Hectopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 430 Çözümler 4 23 Ekim 2019 #4 Odemeyi kartla yaptiysaniz karti kontrol edin odeme alinmis mi diye. Ayrica destek hattina yazabilirsiniz. Yardimci oluyorlar.
Odemeyi kartla yaptiysaniz karti kontrol edin odeme alinmis mi diye. Ayrica destek hattina yazabilirsiniz. Yardimci oluyorlar.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 24 Ekim 2019 #5 Mr.Ace dedi: Odemeyi kartla yaptiysaniz karti kontrol edin odeme alinmis mi diye. Ayrica destek hattina yazabilirsiniz. Yardimci oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet destek ekibi çok iyi.
Mr.Ace dedi: Odemeyi kartla yaptiysaniz karti kontrol edin odeme alinmis mi diye. Ayrica destek hattina yazabilirsiniz. Yardimci oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet destek ekibi çok iyi.
Emre Karamehmetoğlu Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 72 10 Kasım 2019 #6 Mr.Ace dedi: Odemeyi kartla yaptiysaniz karti kontrol edin odeme alinmis mi diye. Ayrica destek hattina yazabilirsiniz. Yardimci oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Sorun kalmadı 7 gün sonra zaten param geri iade ediliyormuş paramı geri aldım
Mr.Ace dedi: Odemeyi kartla yaptiysaniz karti kontrol edin odeme alinmis mi diye. Ayrica destek hattina yazabilirsiniz. Yardimci oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Sorun kalmadı 7 gün sonra zaten param geri iade ediliyormuş paramı geri aldım