M Melekay Yoctopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Eylül 2022 #21 Vâreste Feylesof dedi: Evet 1 haftada iade edildi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız anlatır mısınız? Ben de bilmeden defalarca sipariş vermişim. reddline dedi: 1 Hafta sonra gelir. Büyük ihtimal kuponla aldınız sisteme yakalandınız. Eğer kuponla sipariş verdiyseniz önce WebMoney seçip sonra ödeme yapın. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl çözebilirm yardımcı olur musunuz
Vâreste Feylesof dedi: Evet 1 haftada iade edildi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız anlatır mısınız? Ben de bilmeden defalarca sipariş vermişim. reddline dedi: 1 Hafta sonra gelir. Büyük ihtimal kuponla aldınız sisteme yakalandınız. Eğer kuponla sipariş verdiyseniz önce WebMoney seçip sonra ödeme yapın. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl çözebilirm yardımcı olur musunuz
J jeeareen Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 19 Çözümler 1 13 Şubat 2023 #22 merhaba aynı sournla ben de karşılaştım benden 2 kere çekti ne yapmalıyım
Berraknl Centipat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Şubat 2023 #23 jeeareen dedi: merhaba aynı sournla ben de karşılaştım benden 2 kere çekti ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Önce satıcıya sormuştum. Satıcı iade yapılacağını söyledi bir hafta içinde iade yapıldı. Merak etmeyin aliexpress güvenlidir. Satıcı ile iletişime gecin
jeeareen dedi: merhaba aynı sournla ben de karşılaştım benden 2 kere çekti ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Önce satıcıya sormuştum. Satıcı iade yapılacağını söyledi bir hafta içinde iade yapıldı. Merak etmeyin aliexpress güvenlidir. Satıcı ile iletişime gecin