AliExpress siparişi yanlışlıkla onayladım

Siparişi yanlışlıkla elime ulaşmadan onayladım. Satıcıya yazdım, cevap yok. Canlı desteğe de yazdım, ondan da cevap yok. Sizce anlaşmazlık başlatayım mı?
ben de aynısını yaptım az önce aliexpress destek botu eğer 2 ay içerisinde elinize ulaşmazsa tekrar ulaşın gibisinden bir şey söyledi satıcıya da yazdım umarım dönerler bekliyorm
eylülün 10-14 arasında tahmini teslimat görünüyordu bakalım ama çok saçma bir şey olmuş o onaylama

Kargo elinize ulaştı mı? Bende aynısını yaptım aynı şeyleri söyledi.

Kargo elinize ulaştı mı? Bende aynısını yaptım aynı şeyleri söyledi.
evet bir sıkıntı olmadı istiyorsan ne olur ne olmaz iade şeyi oluştur bir canlı destekle görüş satıcı güvenilirse sıkıntı olmaz

Evet bir sıkıntı olmadı istiyorsan ne olur ne olmaz iade şeyi oluştur bir canlı destekle görüş satıcı güvenilirse sıkıntı olmaz.

Bende de bir sıkıntı olmadı satıcıdan takip numarası alıp takip ettim.

Siparişi yanlışlıkla elime ulaşmadan onayladım. Satıcıya yazdım, cevap yok. Canlı desteğe de yazdım, ondan da cevap yok. Sizce anlaşmazlık başlatayım mı?
son durum nedir? az önce aynısını yaptım, satıcıyla vs iletişime geçmeyi denedim ama bir şey çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…