Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.666 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar selam, aldığım ürün ülkeye giriş yapmış, uygulamada semtimde gözüküyor ama PTT kodunu bulamadım, bunu nasıl alabilirim?
Arkadaşlar selam, aldığım ürün ülkeye giriş yapmış, uygulamada semtimde gözüküyor ama PTT kodunu bulamadım, bunu nasıl alabilirim?
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.666 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #11 yiitq dedi: Çok teşekkürler hocam gelmeyince bende daha yolda değil sandım ama içimi rahatlattınız, salı teslim olur sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu şekilde ortalama ne kadar sürede geldi sizde TR'ye? Artı 0 Eksi
yiitq dedi: Çok teşekkürler hocam gelmeyince bende daha yolda değil sandım ama içimi rahatlattınız, salı teslim olur sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu şekilde ortalama ne kadar sürede geldi sizde TR'ye?
yiitq Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 121 14 Temmuz 2024 #12 Zerolite dedi: Hocam bende bu şekilde ortalama ne kadar sürede geldi sizde TR'ye? Eki Görüntüle 2251313 Genişletmek için tıkla... 3-4 günde TR'ye geldi 3 gün sonra TR gümrüğe girdi bu günde PTT almış hocam. 4 temmuzda almıştım 10 günde geldi Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Hocam bende bu şekilde ortalama ne kadar sürede geldi sizde TR'ye? Eki Görüntüle 2251313 Genişletmek için tıkla... 3-4 günde TR'ye geldi 3 gün sonra TR gümrüğe girdi bu günde PTT almış hocam. 4 temmuzda almıştım 10 günde geldi
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.666 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #13 yiitq dedi: 3-4 günde TR'ye geldi 3 gün sonra TR gümrüğe girdi bu günde PTT almış hocam. 4 Temmuz'da almıştım 10 günde geldi. Genişletmek için tıkla... 7 Temmuz'da aldım bende bakalım. yiitq dedi: 3-4 günde TR'ye geldi 3 gün sonra TR gümrüğe girdi bu günde PTT almış hocam. 4 temmuzda almıştım 10 günde geldi Genişletmek için tıkla... Hocam gümrüğe girince ne kadar süre bekliyor? bilgi verebilir misiniz? Son düzenleme: 17 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
yiitq dedi: 3-4 günde TR'ye geldi 3 gün sonra TR gümrüğe girdi bu günde PTT almış hocam. 4 Temmuz'da almıştım 10 günde geldi. Genişletmek için tıkla... 7 Temmuz'da aldım bende bakalım. yiitq dedi: 3-4 günde TR'ye geldi 3 gün sonra TR gümrüğe girdi bu günde PTT almış hocam. 4 temmuzda almıştım 10 günde geldi Genişletmek için tıkla... Hocam gümrüğe girince ne kadar süre bekliyor? bilgi verebilir misiniz?
yiitq Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 121 18 Temmuz 2024 #14 Zerolite dedi: 7 Temmuz'da aldım bende bakalım. Hocam gümrüğe girince ne kadar süre bekliyor? bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 3 gün gümrükte kalıyor hocam kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı durumu nedir kargonun? Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: 7 Temmuz'da aldım bende bakalım. Hocam gümrüğe girince ne kadar süre bekliyor? bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 3 gün gümrükte kalıyor hocam kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı durumu nedir kargonun?
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.666 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #15 yiitq dedi: 3 gün gümrükte kalıyor hocam kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı durumu nedir kargonun? Genişletmek için tıkla... PTT aldı hocam taşımada gözüküyor. Artı 0 Eksi
yiitq dedi: 3 gün gümrükte kalıyor hocam kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı durumu nedir kargonun? Genişletmek için tıkla... PTT aldı hocam taşımada gözüküyor.