DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.996 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2021 #1 Merhabalar, AliExpress üzerinden SSD istedim ve onaylanıp onaylanmadığını anlamadım. Bakabilirseniz sevinirim.
Merhabalar, AliExpress üzerinden SSD istedim ve onaylanıp onaylanmadığını anlamadım. Bakabilirseniz sevinirim.
Çözüm Jotariel 19 Mart 2021 DarKSaGaa dedi: Teşekkür ederim, o kadar alışveriş yaptım ilk defa böyle ekran geldi. Sizce herhangi bir sorun olur mu? Kupon üzerinden aldım birde. Genişletmek için tıkla... Hayır, bir sorun yaratmaz. Benim ürünlerimin yer yer 3 günü geçtiği oluyordu onay için.
DarKSaGaa dedi: Teşekkür ederim, o kadar alışveriş yaptım ilk defa böyle ekran geldi. Sizce herhangi bir sorun olur mu? Kupon üzerinden aldım birde. Genişletmek için tıkla... Hayır, bir sorun yaratmaz. Benim ürünlerimin yer yer 3 günü geçtiği oluyordu onay için.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 19 Mart 2021 #2 Hayır. Satıcının onayı bekleniyor. Artı -2 Eksi
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 19 Mart 2021 #3 Hocam ana sayfaya gidiniz oradan siparişlere genel olarak göz attığınızda bunun bilgisi sizi karşılıyor. Almışsınız SSD'yi hayırlı olsun. Artı 1 Eksi
Hocam ana sayfaya gidiniz oradan siparişlere genel olarak göz attığınızda bunun bilgisi sizi karşılıyor. Almışsınız SSD'yi hayırlı olsun.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 19 Mart 2021 #4 Türkçesi: Satıcının ürününüzü işleme alması bekleniyor.. Artı -1 Eksi
KS KS DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.996 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2021 #5 Jotariel dedi: Hocam ana sayfaya gidiniz oradan siparişlere genel olarak göz attığınızda bunun bilgisi sizi karşılıyor. Almışsınız SSD'yi hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, o kadar alışveriş yaptım ilk defa böyle ekran geldi. Sizce herhangi bir sorun olur mu? Kupon üzerinden aldım birde. Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: Hocam ana sayfaya gidiniz oradan siparişlere genel olarak göz attığınızda bunun bilgisi sizi karşılıyor. Almışsınız SSD'yi hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, o kadar alışveriş yaptım ilk defa böyle ekran geldi. Sizce herhangi bir sorun olur mu? Kupon üzerinden aldım birde.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.320 Makaleler 7 Çözümler 31 19 Mart 2021 #6 Ürününüz onaylanmış. Satıcının kargolanması bekleniyor. Bir sıkıntı olmaz. Artı 1 Eksi
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 19 Mart 2021 #7 DarKSaGaa dedi: Teşekkür ederim, o kadar alışveriş yaptım ilk defa böyle ekran geldi. Sizce herhangi bir sorun olur mu? Kupon üzerinden aldım birde. Genişletmek için tıkla... Hayır, bir sorun yaratmaz. Benim ürünlerimin yer yer 3 günü geçtiği oluyordu onay için. Artı 0 Eksi Çözüm
DarKSaGaa dedi: Teşekkür ederim, o kadar alışveriş yaptım ilk defa böyle ekran geldi. Sizce herhangi bir sorun olur mu? Kupon üzerinden aldım birde. Genişletmek için tıkla... Hayır, bir sorun yaratmaz. Benim ürünlerimin yer yer 3 günü geçtiği oluyordu onay için.
KS KS DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.996 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2021 #8 Jotariel dedi: Hayır, bir sorun yaratmaz. Benim ürünlerimin yer yer 3 günü geçtiği oluyordu onay için. Genişletmek için tıkla... Şans mı bilmem ama : Genelde 1 saat sonra kontrol ettiğimde hiçbir uyarı vermezdi ilk defa karşılaştım. Teşekkür ederim destek için, geri dönüş yapacağım. Onaylandığı vakit burdayım. Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: Hayır, bir sorun yaratmaz. Benim ürünlerimin yer yer 3 günü geçtiği oluyordu onay için. Genişletmek için tıkla... Şans mı bilmem ama : Genelde 1 saat sonra kontrol ettiğimde hiçbir uyarı vermezdi ilk defa karşılaştım. Teşekkür ederim destek için, geri dönüş yapacağım. Onaylandığı vakit burdayım.
Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #9 Ben kargo şirketimi öğrenmek istiyorum. Açtığım konuda detay verdim. Bakar mısınız? Hayırlı olsun SSD'niz. Artı 0 Eksi
Ben kargo şirketimi öğrenmek istiyorum. Açtığım konuda detay verdim. Bakar mısınız? Hayırlı olsun SSD'niz.
KS KS DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.996 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2021 #10 Bu mesaj geldi ama tıklayınca yine dediğim bölüm geliyor. Onaylandı mı şimdi? Artı 0 Eksi