Its only my echo Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 974 Çözümler 3 30 Aralık 2020 #1 Sipariş verirken adres kısmında TC no girmeyi unuttum. Satıcıya belirtip TC'mi yazdırmalı mıyım? Son düzenleme: 30 Aralık 2020
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #2 Satıcıya direkt T.C.'ni verme bence.
Y Yusuf6376 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 2.805 Çözümler 22 30 Aralık 2020 #3 Its only my echo dedi: Sipariş verirken adres kısmında TC no girmeyi unuttum. Satıcıya belirtip TC'mi yazdırmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Sipariş bilgilerinde önemli olan yerleri tamamlamadığında siparişi tamamlayamıyorsun. Mesela kartın güvenlik kodunu yazmayınca sipariş tamamlanmıyor çünkü önemli bir şey.
Its only my echo dedi: Sipariş verirken adres kısmında TC no girmeyi unuttum. Satıcıya belirtip TC'mi yazdırmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Sipariş bilgilerinde önemli olan yerleri tamamlamadığında siparişi tamamlayamıyorsun. Mesela kartın güvenlik kodunu yazmayınca sipariş tamamlanmıyor çünkü önemli bir şey.
Its only my echo Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 974 Çözümler 3 30 Aralık 2020 #4 mustaine dedi: Satıcıya direkt T.C.'ni verme bence. Genişletmek için tıkla... Sipariş iptal edilince kuponlar geri geliyorsa tekrardan sipariş edeceğim.
mustaine dedi: Satıcıya direkt T.C.'ni verme bence. Genişletmek için tıkla... Sipariş iptal edilince kuponlar geri geliyorsa tekrardan sipariş edeceğim.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #5 Its only my echo dedi: Sipariş iptal edilince kuponlar geri geliyorsa tekrardan sipariş edeceğim. Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok maalesef. En son Aliexpress alışverişimi 2017'de yaptığımı varsayarsak
Its only my echo dedi: Sipariş iptal edilince kuponlar geri geliyorsa tekrardan sipariş edeceğim. Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok maalesef. En son Aliexpress alışverişimi 2017'de yaptığımı varsayarsak
DarthPac Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 179 Çözümler 2 30 Aralık 2020 #6 Pek bir şey olucağını zannetmem. Alıcı kişi doğru yazılmışsa ve gümrükte sorun çıkarsa size ulaşırlar. En kötü tebligat gönderiyorlar.
Pek bir şey olucağını zannetmem. Alıcı kişi doğru yazılmışsa ve gümrükte sorun çıkarsa size ulaşırlar. En kötü tebligat gönderiyorlar.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 4 Çözümler 15 30 Aralık 2020 #7 Its only my echo dedi: Sipariş iptal edilince kuponlar geri geliyorsa tekrardan sipariş edeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam iptal etmenize gerek yok sıkıntı olmaz.
Its only my echo dedi: Sipariş iptal edilince kuponlar geri geliyorsa tekrardan sipariş edeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam iptal etmenize gerek yok sıkıntı olmaz.
Its only my echo Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 974 Çözümler 3 30 Aralık 2020 #8 Arda9843 dedi: Hocam iptal etmenize gerek yok sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... İptal etmiyorum, umarım sıkıntı çıkmaz.
Arda9843 dedi: Hocam iptal etmenize gerek yok sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... İptal etmiyorum, umarım sıkıntı çıkmaz.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2020 #9 Numara vb. girili ise sorun olmaz, en kötü e-posta ile ulaşırlar.
Its only my echo Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 974 Çözümler 3 30 Aralık 2020 #10 EKAloji dedi: Numara vb. girili ise sorun olmaz, en kötü e-posta ile ulaşırlar. Genişletmek için tıkla... Telefon numarası girili.
EKAloji dedi: Numara vb. girili ise sorun olmaz, en kötü e-posta ile ulaşırlar. Genişletmek için tıkla... Telefon numarası girili.