N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 4 Temmuz 2024 #91 belirsizz dedi: Onu bunu boş verin hesap açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata veriyor hocam?
belirsizz dedi: Onu bunu boş verin hesap açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata veriyor hocam?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Temmuz 2024 #92 NoiceRUSS dedi: Nasıl bir hata veriyor hocam? Genişletmek için tıkla... hata vermiyor giriş ekranına atıyor başka cihazla deniyim
NoiceRUSS dedi: Nasıl bir hata veriyor hocam? Genişletmek için tıkla... hata vermiyor giriş ekranına atıyor başka cihazla deniyim
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 4 Temmuz 2024 #93 belirsizz dedi: Hata vermiyor giriş ekranına atıyor başka cihazla deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam tarayıcı değiştirin IP değiştirin ne yapın ne edin alın
belirsizz dedi: Hata vermiyor giriş ekranına atıyor başka cihazla deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam tarayıcı değiştirin IP değiştirin ne yapın ne edin alın
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 4 Temmuz 2024 #94 Arkadaşlar ödeme ekranındayım beyaz vs yeşil hangisi daha iyi sizce?
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 4 Temmuz 2024 #95 Hagu dedi: Arkadaşlar ödeme ekranındayım beyaz vs yeşil hangisi daha iyi sizce? Genişletmek için tıkla... Size kalmış tabii ama ben RK61 için yeşil olanı tercih ettim örnek görseldeki gibi bir görünüş hedefliyorum.
Hagu dedi: Arkadaşlar ödeme ekranındayım beyaz vs yeşil hangisi daha iyi sizce? Genişletmek için tıkla... Size kalmış tabii ama ben RK61 için yeşil olanı tercih ettim örnek görseldeki gibi bir görünüş hedefliyorum.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 4 Temmuz 2024 #96 Hagu dedi: Arkadaşlar ödeme ekranındayım beyaz vs yeşil hangisi daha iyi sizce? Genişletmek için tıkla... Şahsen klavyeniz beyaz ise beyaz olanı öneriyorum yeşil biraz cırtlak duruyor.
Hagu dedi: Arkadaşlar ödeme ekranındayım beyaz vs yeşil hangisi daha iyi sizce? Genişletmek için tıkla... Şahsen klavyeniz beyaz ise beyaz olanı öneriyorum yeşil biraz cırtlak duruyor.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.188 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #97 Ahmet06han dedi: Benim klavyenin tuslarinin boyutlari farki sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Valla hocam atılan keycaplerden uyan var mı diye bakın.
Ahmet06han dedi: Benim klavyenin tuslarinin boyutlari farki sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Valla hocam atılan keycaplerden uyan var mı diye bakın.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 4 Temmuz 2024 #98 Monarch Leviathan dedi: Şahsen klavyeniz beyaz ise beyaz olanı öneriyorum yeşil biraz cırtlak duruyor. Genişletmek için tıkla... Z11 için aldınız değil mi?
Monarch Leviathan dedi: Şahsen klavyeniz beyaz ise beyaz olanı öneriyorum yeşil biraz cırtlak duruyor. Genişletmek için tıkla... Z11 için aldınız değil mi?
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.188 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #99 Monarch Leviathan dedi: Şahsen klavyeniz beyaz ise beyaz olanı öneriyorum yeşil biraz cırtlak duruyor. Genişletmek için tıkla... Siyah ise ne öneriyorsunuz hocam?
Monarch Leviathan dedi: Şahsen klavyeniz beyaz ise beyaz olanı öneriyorum yeşil biraz cırtlak duruyor. Genişletmek için tıkla... Siyah ise ne öneriyorsunuz hocam?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 4 Temmuz 2024 #100 Hagu dedi: Z11 için aldınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Z686 için aldım hocam. Hyperciaa dedi: Siyah ise ne öneriyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Siyah için grili bir keycap çok iyi olurdu fakat seçeneklerimiz 2 tane. Yeşil olan tabiki de siyaha olmaz en iyi ihtimal beyaz alınabilir.
Hagu dedi: Z11 için aldınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Z686 için aldım hocam. Hyperciaa dedi: Siyah ise ne öneriyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Siyah için grili bir keycap çok iyi olurdu fakat seçeneklerimiz 2 tane. Yeşil olan tabiki de siyaha olmaz en iyi ihtimal beyaz alınabilir.