Aliexpress üzerinden alışveriş yapabilir miyim?

Virüsten önce 1 dolarlık kablo almıştım ve vergisi 15 lira idi zarara girdim .

Aliexpress'ten artık ucuz ürün getirme devri bitti yüksek ürün ve düşük ürün almayın vergisiyle daha pahalı oluyor ama orta sektördeki 10 dolar ve 20 dolar arası alabilirsiniz.

Zaten virüs var ki AliExpress yurt dışı olduğu için virüs bulaşma riski çok fazla. Diğerlerinin de dediği gibi vergilerden dolayı çok pahalı olur. Bence hiç uğraşmayın Türk sitelerinden alışveriş yapın sağlığınızdan önemli değil.

Ürün teslimatında sorun olabilir. Ayrıca en az 15 lira da vergi çıkar.

Bence alacağınız ürün acil değil ise bekleyin benimde aynı konu üzerine tartışmam var hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil bunu unutmayın ve gerekirse hiç kargo almayın 15 ila 20 gün içerisinde ülkemizde virüsün yükseleceği tahminleri var sadece bekleyin bende bekliyorum çünkü bende Aliexpress'ten işlemci alacağım Türkiye'de yok en kötü yanıda bu mesela iyi günler.

Aynı dertten ben de muzdaribim. Yarım yüz maskesi alacağım ki almak zorundayım. Yani bekleyebileceğim, almaktan vazgeçebileceğim bir şey de değil. Ülkemizde çok pahalı ve sınırlı model var. Hem çok kaba, tasarım berbat ve hem de filtresiz iki katı fiyatına satıyorlar.

Hızlı kargo yapma zaten sanırım 3 gün vakti var virüsün maks, yani bi şey olmaz ama TR'de wuhandan gelen yedek parça yüzünden bi abimiz hasta oldu o yüzden karar sana kalmış bence bir şey olmaz acelesi varsa al gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…