H hakobest Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 972 Çözümler 15 10 Kasım 2021 #11 st_140523 dedi: Vergi ne kadar çıkar acaba? Genişletmek için tıkla... 8 dolar yazarsa 24 lira vergi çıkıyor. Daha az ya da fazlası çıkabilir.
st_140523 dedi: Vergi ne kadar çıkar acaba? Genişletmek için tıkla... 8 dolar yazarsa 24 lira vergi çıkıyor. Daha az ya da fazlası çıkabilir.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.068 Çözümler 52 10 Kasım 2021 #12 hakobest dedi: 8 dolar yazarsa 24 lira vergi çıkıyor. Daha az ya da fazlası çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki önceden ne kadar tutacağını öğrenebiliyor muyuz PTT'ye teslim edildiği zaman yani? Burak İsmail IŞIK dedi: Osiloskop almıştım adama da ürün ücretini 5 dolar yazdırmıştım. Gümrükte kargoyu açıp bu 20 dolar eder demişler. 20 dolar üzerinden vergi ödedim 38 TL mi ne tuttu. Genişletmek için tıkla...
hakobest dedi: 8 dolar yazarsa 24 lira vergi çıkıyor. Daha az ya da fazlası çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki önceden ne kadar tutacağını öğrenebiliyor muyuz PTT'ye teslim edildiği zaman yani? Burak İsmail IŞIK dedi: Osiloskop almıştım adama da ürün ücretini 5 dolar yazdırmıştım. Gümrükte kargoyu açıp bu 20 dolar eder demişler. 20 dolar üzerinden vergi ödedim 38 TL mi ne tuttu. Genişletmek için tıkla...
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.239 Çözümler 86 10 Kasım 2021 #13 Huapu Store veya CPU top Store üzerinden bakın. Huapu Store'dan alan GTX 950 vardı. Sorunsuz kullanıyor.
Huapu Store veya CPU top Store üzerinden bakın. Huapu Store'dan alan GTX 950 vardı. Sorunsuz kullanıyor.
Burak İsmail IŞIK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2021 #14 st_140523 dedi: Hocam peki önceden ne kadar tutacağını öğrenebiliyor muyuz PTT'ye teslim edildiği zaman yani? Genişletmek için tıkla... PTT takip sayfasında gözüküyor gümrükten çıkınca.
st_140523 dedi: Hocam peki önceden ne kadar tutacağını öğrenebiliyor muyuz PTT'ye teslim edildiği zaman yani? Genişletmek için tıkla... PTT takip sayfasında gözüküyor gümrükten çıkınca.
İ İzmirlix35 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #15 Burak İsmail IŞIK dedi: O kadar etmez bence yazın başında 300'e almıştım ben de kardeşim için. Donanım haber sahibinden Letgo üçlüsü arasında dolaş. Genişletmek için tıkla... 300TL'ye hiç bulamadım ben bu kartın bulduğum en ucuzu bu bunu 600 TL'ye satanlar bile var.
Burak İsmail IŞIK dedi: O kadar etmez bence yazın başında 300'e almıştım ben de kardeşim için. Donanım haber sahibinden Letgo üçlüsü arasında dolaş. Genişletmek için tıkla... 300TL'ye hiç bulamadım ben bu kartın bulduğum en ucuzu bu bunu 600 TL'ye satanlar bile var.
Burak İsmail IŞIK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2021 #16 İzmirlix35 dedi: 300TL'ye hiç bulamadım ben bu kartın bulduğum en ucuzu bu bunu 600 TL'ye satanlar bile var. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
İzmirlix35 dedi: 300TL'ye hiç bulamadım ben bu kartın bulduğum en ucuzu bu bunu 600 TL'ye satanlar bile var. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com