shel.melx Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 20 22 Şubat 2025 #1 GameSir Nova Lite modelinde gamepad almayı düşünüyorum. Ama yurt dışından alışveriş pek sevmiyorum. 1000-1200’ün üstüne çıkamam. Bu fiyat bandında kablosuz başka önerdiğiniz var mı, yoksa bunu mu almalıyım? GameSir Nova Lite Kablosuz Anahtar Denetleyicisi Bluetooth Gamepad Nintendo Anahtarı iPhone Android Telefon PC için Hall Etkisi ile - AliExpress
GameSir Nova Lite modelinde gamepad almayı düşünüyorum. Ama yurt dışından alışveriş pek sevmiyorum. 1000-1200’ün üstüne çıkamam. Bu fiyat bandında kablosuz başka önerdiğiniz var mı, yoksa bunu mu almalıyım? GameSir Nova Lite Kablosuz Anahtar Denetleyicisi Bluetooth Gamepad Nintendo Anahtarı iPhone Android Telefon PC için Hall Etkisi ile - AliExpress
THaless Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 867 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz | Ati Mobility Radeon Hd 4570 | 120 GB Sdd | 2x2 Ddr3 800 mhz Ram | Windows 10 19h2 Home Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #2 shel.melx dedi: GameSir Nova Lite modelinde gamepad almayı düşünüyorum. Ama yurt dışından alışveriş pek sevmiyorum. 1000-1200'ün üstüne çıkamam. Bu fiyat bandında kablosuz başka önerdiğiniz var mı, yoksa bunu mu almalıyım? GameSir Nova Lite Kablosuz Anahtar Denetleyicisi Bluetooth Gamepad Nintendo Anahtar ı iPhone Android Telefon PC için Hall Etkisi ile - AliExpress Genişletmek için tıkla... Easysmx X05 öneririm. Bende aldım gelmesini bekliyorum.
shel.melx dedi: GameSir Nova Lite modelinde gamepad almayı düşünüyorum. Ama yurt dışından alışveriş pek sevmiyorum. 1000-1200'ün üstüne çıkamam. Bu fiyat bandında kablosuz başka önerdiğiniz var mı, yoksa bunu mu almalıyım? GameSir Nova Lite Kablosuz Anahtar Denetleyicisi Bluetooth Gamepad Nintendo Anahtar ı iPhone Android Telefon PC için Hall Etkisi ile - AliExpress Genişletmek için tıkla... Easysmx X05 öneririm. Bende aldım gelmesini bekliyorum.
shel.melx Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 20 22 Şubat 2025 #3 THaless dedi: Easysmx X05 öneririm. Bende aldım gelmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Gümrük ile ne kadara geldi efendim?
THaless dedi: Easysmx X05 öneririm. Bende aldım gelmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Gümrük ile ne kadara geldi efendim?
THaless Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 867 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz | Ati Mobility Radeon Hd 4570 | 120 GB Sdd | 2x2 Ddr3 800 mhz Ram | Windows 10 19h2 Home Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #4 shel.melx dedi: Gümrük ile ne kadara geldi efendim? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1200TL'ye getirmiştim. İyi bir fiyata aldım gelmesini bekliyorum. Uzun araştırmalarım sonucu X05 modelini tercih ettim. Almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.
shel.melx dedi: Gümrük ile ne kadara geldi efendim? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1200TL'ye getirmiştim. İyi bir fiyata aldım gelmesini bekliyorum. Uzun araştırmalarım sonucu X05 modelini tercih ettim. Almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.