Aliexpress üzerinden GTX780 mi GTX770 mi almalıyım?

@TeknoFix Dostum bu site bizim sahibinden, gittigidiyor gibi düşün her insan ürün koyabiliyor. 2 ay önce bir yerde okumuştum, Almanya'da sahte Nvidia ekran kartları çıkmış alışveriş yapmanı önermiyorum.

Not: Site Çin kökenli bir sitedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kesinlikle bu ürünleri almalısın (!). Böyle 60 dolara GTX 780 bulmuş ve almıyorsun, kesinlikle hata yapıyorsun. Kardeşim sen iyi misin? Markası bile olmayan ekran kartları 60 dolara satılıyor. Sen de almalı mıyım? Diye soruyorsun. Sitede GTX 780 GTX 770'den daha ucuz. Bu kadar saçma bir şey olabilir mi? O berbat, iğrenç soğutmayla o kartlar soğutulabilir mi sanıyorsun? Bir daha o siteye girmemeni tavsiye ediyorum. Adamlar Nvidia firmasının kartına SLI ve CrossFire uyumlu yazmışlar. GTX 770'in 128 bit olduğunu yazmışlar. Böyle siteleri neden buluyorsunuz anlamıyorum ki. Adam gibi alışveriş yapacaksan Vatan Bilgisayar, Gold gibi yerlerden al. Böyle saçma yerlerde gezme.

GTX 770'de tek 6pin güç girişi olmaz. Gerçekte 6pin ve 8pin olmak üzere 2 adet güç girişi yeri var.

NVIDIA GeForce GTX 770 2 GB Review | techPowerUp

1.jpg
power_small.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı