Aliexpress üzerinden GTX780 mi GTX770 mi almalıyım?

Sizin yerinizde olsam bu siteden alışveriş yapmazdım.

Neden bu sıte dolandırıcı filan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@TeknoFix Dostum bu site bizim sahibinden, gittigidiyor gibi düşün her insan ürün koyabiliyor. 2 ay önce bir yerde okumuştum, Almanya'da sahte Nvidia ekran kartları çıkmış alışveriş yapmanı önermiyorum.

Not: Site Çin kökenli bir sitedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Site guvenilir ama kucuk tarz seyler icin. Ekran karti vs. oem urunleri alinmaz buradan.

Dostum kesinlikle bu ürünleri almalısın (!). Böyle 60 dolara GTX 780 bulmuş ve almıyorsun, kesinlikle hata yapıyorsun. Kardeşim sen iyi misin? Markası bile olmayan ekran kartları 60 dolara satılıyor. Sen de almalı mıyım? Diye soruyorsun. Sitede GTX 780 GTX 770'den daha ucuz. Bu kadar saçma bir şey olabilir mi? O berbat, iğrenç soğutmayla o kartlar soğutulabilir mi sanıyorsun? Bir daha o siteye girmemeni tavsiye ediyorum. Adamlar Nvidia firmasının kartına SLI ve CrossFire uyumlu yazmışlar. GTX 770'in 128 bit olduğunu yazmışlar. Böyle siteleri neden buluyorsunuz anlamıyorum ki. Adam gibi alışveriş yapacaksan Vatan Bilgisayar, Gold gibi yerlerden al. Böyle saçma yerlerde gezme.

Bence alma. 60 dolara GTX 780 satılması söz konusu bile olamaz. 60 dolar 120 TL civarı yapıyor. Tam emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…