Aliexpress ve PTT Kargo Problemi

semih aslantürk

Centipat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aliexpress'ten 214 liralık kulaklık aldım.
Şu anda kendi takip sitesinde "Gümrükte tutuluyor, lütfen gümrük veya satıcı ile iletişime geçin." Yazıyor, satıyla konuştum hiçbir şey anlamadı. Gümrük şubelerini aradım ürün ülkede gözükmüyor dediler. PTT takip sitesinde ise sadece Türkiye'de yazıyor vergi tutarı vs. yazılmamış.
Sorum şu ürünüm gelir mi gelmezse para iadesi konusunda sıkıntı çıkıyor alabilir miyim?

Ekran Görüntüsü (6).png

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    21,2 KB · Görüntüleme: 95
  • Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    15,6 KB · Görüntüleme: 90
Aliexpress'ten 214 liralık kulaklık aldım.
Şu anda kendi takip sitesinde "Gümrükte tutuluyor, lütfen gümrük veya satıcı ile iletişime geçin." Yazıyor, satıyla konuştum hiçbir şey anlamadı. Gümrük şubelerini aradım ürün ülkede gözükmüyor dediler. PTT takip sitesinde ise sadece Türkiye'de yazıyor vergi tutarı vs. yazılmamış.
Sorum şu ürünüm gelir mi gelmezse para iadesi konusunda sıkıntı çıkıyor alabilir miyim?

Ekran Görüntüsü (6).png
Galiba corona olaylarından dolayı bekletiyorlar. Ürün eline 1 ay'a geçebilir de geçmeyebilir de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı