Aliexpress Yawmen Kargo Problemi

Shadewrox

Kilopat
Aliexpress'ten yıllarca alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım fakat şu lanet Yawmen midir nedir salak saçma bir seçeneği seçtim, 3 tane kargomun üçü de 50 günü bulmasına rağmen Menşei Ülkesinden yola çıktı diyor başka bir şey demiyor. Ayrıca PTT kargodan takip için verdikleri kodu giriyorum onda da hiçbir bilgi çıkmadı boş ekran çıkıyor. PTT kargoya gittim gelmiştir belki diye orda da maalesef hiç bir kargom görünmüyor. Anlayacağınız kargoların durumu belirsiz.

1545735859033.png

1545735884127.png

İlk önce Yawmen değil, Yanwen.

Ben tam aksine, Yanwen ile hiç sorun yaşamadım. China Post işkence.

Bu aralar zaten yazıyor. Kış sezonu yüzünden yoğunluk var diyor.

Bu arada 11.11'den aldığım ürünü geçen hafta aldım. 1 kargom gelmedi daha.

PTT'de konuştuğum kadarıyla ülkeye girişte sıkıntı yok, ama kargo gümrükte çok bekliyor. Hele hele İstanbul/Ankara gibi Büyük Şehirde isen çok zor. Ben nispeten Kırkağaç gibi ufak bir yerde okuyorum.

PTT'de rakipsiz kargoların çalınması hakkında konuştum. Başka yerlerde olabilir. Ama burda olmaz dedi. Ve burada ki PTT, takipsizlik bilerek dağıtıma çıkarmıyor. Kapıda çalınır vs diye.

Acaba sizin PTT memuru kapıya bıraktı da kapıdan birisi mi çaldı? Çünkü benim Çanakkale'de kargomun apartman kapısında demirlerinde arasında kardeşim görmüş. Kardeşim almış. Benim haberim yok. Eve gelince paketi gördüm.

Benim de 11 Kasım tarihinde verdiğim iki farklı sipariş var. Birisi Yanwen diğeri China Post iki kargodan da ses seda yok. Sizin siparişinizden 14 gün önce yola çıktı görünüyor benim takip sisteminde ama kargo nerde hiç bir fikrim yok. İlk aliexpress alışverişimin bu kadar berbat olması üzdü.

30.11.2018'de Atatürk hava alanına inmiş. Size takip numarası paylaş diyoruz sen gizliyorsun sana bu bilgiler bile fazla.
Siz istedikten 2 dakika sonra yazdım ve 15 dakika yazılı şekilde kaldı. Takip numarası ile açık adresim ve telefon numaram açıkça göründüğü için yeterince durduğunu düşünüp ekran fotoğraflarını koydum. Kişilerin özel bilgilerini gizli tutmak istemesi bir suç değildir. Sitem etmek yerine keşke 15 dakikalık dilim içerisinde baksaydınız. Bu durum ne sizin nede benim suçum. Turkiye'ye geldiği yönündeki bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı