Teşekkürler yani ürün gelecek değil mi ? Bir sıkıntı yok yani ?Ordaki süre içerisinde ürünün gelmez ise para iadesi yapmak zorundalar sana. Yani maksimum kargo süresi gibi birşey, tam detaylı bilmiyorum ama bu herhangi bir sorun değil.
Süresi önemli değil. Small Packet ile gelecek ama ben closed yazdığı için biraz şüphelendim. Your order will be closed bir sıkıntı değil demi ?Hangi kargoyla gelecek, 60 gün sürmez zaten.
Sanırım çeviri yaparsam mutlu olursun. ''60 gün içinde gelmezse siparişin kapanacak (aynı zamanda sana para iadesi yapacaklar ya da yenisini yollayacaklar.)''Süresi önemli değil. Small Packet ile gelecek ama ben closed yazdığı için biraz şüphelendim. Your order will be closed bir sıkıntı değil demi ?
Teşekkürler.Sanırım çeviri yaparsam mutlu olursun. ''60 gün içinde gelmezse siparişin kapanacak (aynı zamanda sana para iadesi yapacaklar ya da yenisini yollayacaklar.)''
Small packet ile gelecekse 15-25 gün arasında gelir. Benim siparişlerim hep öyle geldi.Süresi önemli değil. Small Packet ile gelecek ama ben closed yazdığı için biraz şüphelendim. Your order will be closed bir sıkıntı değil demi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.