Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 İlk siparişte indirimli olan klavye alacaktım klavyeyi sipariş ettim. Sonra başka klavyeye karar verip yeni hesap açtım diğer sipariş ettim. 10dk sonra siparişim iptal edildi. Nedeninin SS'ini atıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
İlk siparişte indirimli olan klavye alacaktım klavyeyi sipariş ettim. Sonra başka klavyeye karar verip yeni hesap açtım diğer sipariş ettim. 10dk sonra siparişim iptal edildi. Nedeninin SS'ini atıyorum.
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 AliExpress sizin farklı hesap açtığınızı anlayıp hesabı kapatmış bir süre bekleyip yeni hesap açın.
bloodywarrior6 Picopat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 Paran iade edildi mi dostum? Aynı sorun var.
Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #4 bloodywarrior6 dedi: Paran iade edildi mi dostum? Aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Hala değil ve benim sadece 1 hesap değil 4 hesap her hesaptan 490 TL iadem bekliyor bloodywarrior6 dedi: Paran iade edildi mi dostum? Aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Hala değil ve benim sadece 1 hesap değil 4 hesap her hesaptan 490 TL iadem bekliyor trapcx dedi: AliExpress sizin farklı hesap açtığınızı anlayıp hesabı kapatmış bir süre bekleyip yeni hesap açın. Genişletmek için tıkla... 4 hesap açıp denedim yine bu şekilde iptal edildi
bloodywarrior6 dedi: Paran iade edildi mi dostum? Aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Hala değil ve benim sadece 1 hesap değil 4 hesap her hesaptan 490 TL iadem bekliyor bloodywarrior6 dedi: Paran iade edildi mi dostum? Aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Hala değil ve benim sadece 1 hesap değil 4 hesap her hesaptan 490 TL iadem bekliyor trapcx dedi: AliExpress sizin farklı hesap açtığınızı anlayıp hesabı kapatmış bir süre bekleyip yeni hesap açın. Genişletmek için tıkla... 4 hesap açıp denedim yine bu şekilde iptal edildi
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 10 Temmuz 2024 #5 Asrevya dedi: Hala değil ve benim sadece 1 hesap değil 4 hesap her hesaptan 490 TL iadem bekliyor. Hala değil ve benim sadece 1 hesap değil 4 hesap her hesaptan 490 TL iadem bekliyor 4 hesap açıp denedim yine bu şekilde iptal edildi. Genişletmek için tıkla... Farkli tarayıcı kullanmazsan IP resetleme yapmazsan bu şekilde olur.
Asrevya dedi: Hala değil ve benim sadece 1 hesap değil 4 hesap her hesaptan 490 TL iadem bekliyor. Hala değil ve benim sadece 1 hesap değil 4 hesap her hesaptan 490 TL iadem bekliyor 4 hesap açıp denedim yine bu şekilde iptal edildi. Genişletmek için tıkla... Farkli tarayıcı kullanmazsan IP resetleme yapmazsan bu şekilde olur.
Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #6 Heunzey dedi: Farkli tarayıcı kullanmazsan IP resetleme yapmazsan bu şekilde olur. Genişletmek için tıkla... Telefonla yapıyordum bilgisayar var evde bundan sonra nasıl yapmam lazım
Heunzey dedi: Farkli tarayıcı kullanmazsan IP resetleme yapmazsan bu şekilde olur. Genişletmek için tıkla... Telefonla yapıyordum bilgisayar var evde bundan sonra nasıl yapmam lazım
bloodywarrior6 Picopat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #7 Asrevya dedi: Telefonla yapıyordum bilgisayar var evde bundan sonra nasıl yapmam lazım Genişletmek için tıkla... dost telefondan mobil vergiyle sipariş ersen ip değişirdi diye düşünüyorum
Asrevya dedi: Telefonla yapıyordum bilgisayar var evde bundan sonra nasıl yapmam lazım Genişletmek için tıkla... dost telefondan mobil vergiyle sipariş ersen ip değişirdi diye düşünüyorum