B Başardıkabi Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #1 Shokc Mount.Touch-mute, kulaklık jakı, Podcasting için I/O kontrolleri ile FIFINE K688 USB/XLR dinamik mikrofon Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ürün linki bu hatta YouTube kanalarındada buranın linki var ve Fifine kanalının herhangi bir videosuna tıklayıp açıklamaya bakaranızda aynı mağzaya yönlendiriyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Shokc Mount.Touch-mute, kulaklık jakı, Podcasting için I/O kontrolleri ile FIFINE K688 USB/XLR dinamik mikrofon Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ürün linki bu hatta YouTube kanalarındada buranın linki var ve Fifine kanalının herhangi bir videosuna tıklayıp açıklamaya bakaranızda aynı mağzaya yönlendiriyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.941 Makaleler 21 Çözümler 30 23 Şubat 2024 #2 Fifine Official Store diyor satıcı olarak.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 23 Şubat 2024 #3 Ürünün değerlendirmesi var ama vergisiyle falan 100'ü bulur neden TR'den Behringer C1u gibi ürünlere yönelmiyorsunuz.
Ürünün değerlendirmesi var ama vergisiyle falan 100'ü bulur neden TR'den Behringer C1u gibi ürünlere yönelmiyorsunuz.
B Başardıkabi Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #4 Eren AK dedi: Fifine official Store diyor satıcı olarak. Genişletmek için tıkla... Onu bende gördüm ancak taklit ediyor olabilirler diye düşündüm. ReznooW dedi: Ürünün değerlendirmesi var ama vergisiyle falan 100'ü bulur neden TR'den Behringer C1u gibi ürünlere yönelmiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Daha iyi ses veriyor patlamalar daha az ubs ve XLR çıkışlı rakibi shure SM7b olarak söyleniyor.
Eren AK dedi: Fifine official Store diyor satıcı olarak. Genişletmek için tıkla... Onu bende gördüm ancak taklit ediyor olabilirler diye düşündüm. ReznooW dedi: Ürünün değerlendirmesi var ama vergisiyle falan 100'ü bulur neden TR'den Behringer C1u gibi ürünlere yönelmiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Daha iyi ses veriyor patlamalar daha az ubs ve XLR çıkışlı rakibi shure SM7b olarak söyleniyor.