E emnbzd Hectopat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2016 #1 20$ fiyati vardı aldım. Sesi gerçekten çok iyi öneririm. 60 liraya alabileceginiz en iyi kulaklık ama acaba orjinal midir yoksa cakma mi ?
20$ fiyati vardı aldım. Sesi gerçekten çok iyi öneririm. 60 liraya alabileceginiz en iyi kulaklık ama acaba orjinal midir yoksa cakma mi ?
Kâmui J. Kilopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2016 #2 Ürünün yanında bir kod gelmesi lazım ve bu kodla internetten bakman lazım diye biliyorum ama %100 replikadır.
Ürünün yanında bir kod gelmesi lazım ve bu kodla internetten bakman lazım diye biliyorum ama %100 replikadır.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #3 Sadece hoparlörleri orijinal, geri kalan malzemeler çakma diye biliyorum. Çünkü ses kalitesinin normalden farklı olmadığını söylüyorlar. Bildiğim bu.
Sadece hoparlörleri orijinal, geri kalan malzemeler çakma diye biliyorum. Çünkü ses kalitesinin normalden farklı olmadığını söylüyorlar. Bildiğim bu.
Emin Bozgeyik Megapat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 862 Makaleler 12 Yer The Earth 7 Ocak 2016 #4 Kimisi sadece dış görünüşü için alıyor... Ben de almayı düşündüm ama çok olumsuz yorumlar alınca vazgeçtim.
Kimisi sadece dış görünüşü için alıyor... Ben de almayı düşündüm ama çok olumsuz yorumlar alınca vazgeçtim.
stew Kilopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #5 Hayır replika bir kulaklık. Ama ses kalitesi kötü değil diyorlar.