AliExpress'den ekran kartı alacagım i3 8100 işlemcıyle en uym saglayan kart 1050 Ti oldugunu ogrendım. Lakın Türkiye'de fıyalar çok uçuk AliExpress de de 2 adet kart buldum. Sızce alınır mı? Gümrükten geçer mi? Geldiğinde hıyar çıkar mı?
AliExpress'den ekran kartı alacagım i3 8100 işlemcıyle en uym saglayan kart 1050 Ti oldugunu ogrendım. Lakın Türkiye'de fıyalar çok uçuk AliExpress de de 2 adet kart buldum. Sızce alınır mı? Gümrükten geçer mi? Geldiğinde hıyar çıkar mı?
Temiz bir satıcı. Bir çok satışı var, ayrıca yorumlarda alan kişiler resimler koymuşlar ki bu önemli bir şey.
İşlemcine göre tercih edilebilecek ekran kartı ikisi de. GTX 960 tercih edebilirsin illa alacaksan.
Olmaması lazım zaten. 1050 Ti diye sattıkları şey de VGA girişi varsa çok daha alt bir modele soğutucu takıp satıyorlar demektir, ayrıca evet muhtemelen dönüştürücü ile kullanabilirsin.
Olmaması lazım zaten. 1050 Ti diye sattıkları şey de VGA girişi varsa çok daha alt bir modele soğutucu takıp satıyorlar demektir, ayrıca evet muhtemelen dönüştürücü ile kullanabilirsin.
Ordaki satıcılar burdakilerden daha namusludur, niye hıyar çıksın. Garantiyi kullanamazsınız bu arada, 3-5 liraysa fark ben bu riski almazdım. Gerçi 4. senesi oldu benim 1050ti'nin daha garanti yüzü görmedi ki görmez de.