AliExpress'den 2.4GHz gamepad önerisi

Pxn

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Paylaşımlı Scooter
2.4GHz olması şart diyebilirim, telefondan GeForce NOW vs. denemem için BT desteği güzel olur.
TR'den F710 falan alasım hiç yok, tasarımını hiç beğenmedim (alacakken son anda vazgeçtim).
Bütçe 500TL, sadece TPS oyunlarda kullanacağım için FPS'çiler gibi 1k-2K bütçe ayıramam maalesef. 500TL'yi geçmekte bence saçmalık olur, zaten elimde 4-5 farklı fare varken böylesine bir cihaza bu kadar fiyat yeterli diye düşünüyorum.

Hocam bu bütçede istediğiniz gibi güzel bir şey bulmanız gerçekten zor. Artırma imkanınız var mı?

İfadeler: Pxn
Hocam bu bütçede istediğiniz gibi güzel bir şey bulmanız gerçekten zor. Artırma imkanınız var mı?

Evet zor, fakat AliExpress TR'de satılan ürünlerin yarı fiyatına bulunabiliyor. Örneğin TR'deki 1000TL'lik Gameped'ler AliExpress'de 500-600TL'ye bulunabiliyor.
Bütçeyi artırabilirim, fakat fiyatı ve özellikleri gerçekten iyi ise.

Hocam PS4 kontrolcüsüne bakabilirsiniz, tavsiye ederim. Bütçeyi iyice arttırabilecekseniz 9. Nesil Xbox kontrolcüsünü öneririm, kendim de kullanıyorum ve ergonomi olarak çok iyi.

500 TL bütçe yeni gelen dolar kuru ile imkansız oluyor.

Bir bakayım fiyatlara.

Muazzam bir fiyatta. Kapın bunu:

Hocam 500TL+380 karo+320TL vergi ile 1200'ü geçiyor. Bu fiyata çok çok az kullanılmış 8-9. nesil Xbox kolları var.
Ayrıca ürünün hangi Switch'leri, hangi PCB'yi veya çipi kullandığı falan ortada yok. İnternette 300TL'ye satılan ürünlerde bile kutu içeriğinden ne çıktığı yazıyorken bunda yazmıyor.
Ayrıca satıcı hiç güvenilir gelmedi bana, 1200TL'lik bir kolu böyle bir satıcıdan alasıya kadar TR'den 2.el Xbox 8 veya 9. nesil alırım daha iyi.

Kendisi 8Bitdo'nun oldukça kaliteli bir kontrollüsüdür. Ayrıca bende 500 TL olarak gözüküyor. Şimdi fark ettim, gönderme ücreti var.

GXT 590 önerebilirim ama fiyatı zam yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…