AliExpress'den alışveriş yapılır mı?

Nokro

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bir ürün arıyordum ve AliExpress de buldum 43 sipariş verilmiş 10 yorumu var ve 4.9 puanı var alırsam herhangi bir gönderilmeme, gümrükte takılma veya ek ödeme çıkma gibi bir durum olur mu? Alacağım şey küçük bir oyuncak figür bu arada.

Bende 2 hafta önce bir kaç ev aksesuarı ve telefon kılıfı felan aldım sorunsuz geldi. Bu senin için bir referans olabilir ama gümrükte neler dönüyor bilemiyorum

Vallaha bende ilk siparişe özel güzel fiyatlarda güzel şeyler buldum ama bende güvenemiyorum. Gümrükte takılır vergi falan çıkar uğraşmak istemiyorum aslında çok da.

Çıkmaz.

Gümrükten geri dönüyor. Bir tane yasa mı ne var. Memurlar bile anlamıyorlar. 5 tane olunca el koyuyorlar. Bir de kişi başı 5 sipariş limiti var aylık. Bu 5 işine kafayı taktılar.

Hocam aynı şeyler Amazon içinde geçerli midir?

Zamanında çok şey aldım 1 ayda geliyordu ve bazı ürünler gümrükte kalıyordu, gümrükte kalırsa satıcıyla iletişime geçerek halledersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…