Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Mayıs 2021 #11 Shaw Dickerson dedi: Bot? Ya da fake hesapla iyi yorum atabilir. Tabi oradan alışveriş yapmadığım için bilmiyorum, belki ürünü satın almak lazımdır yorum yapabilmek için. Genişletmek için tıkla... Evet satin almadan yorum yapılmıyor.
Shaw Dickerson dedi: Bot? Ya da fake hesapla iyi yorum atabilir. Tabi oradan alışveriş yapmadığım için bilmiyorum, belki ürünü satın almak lazımdır yorum yapabilmek için. Genişletmek için tıkla... Evet satin almadan yorum yapılmıyor.
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 25 Mayıs 2021 #12 Blondie dedi: Öncelikle satıcının ismi shop83726store (temsilidir kafamdan salladım) gibi bir isimse alışveriş yapma dolandırılabilirsin. Güvenilir olduğunu anlamak için yorumlara bakmalısın tabi. Genişletmek için tıkla... Tam da öyleydi çoğunluğu
Blondie dedi: Öncelikle satıcının ismi shop83726store (temsilidir kafamdan salladım) gibi bir isimse alışveriş yapma dolandırılabilirsin. Güvenilir olduğunu anlamak için yorumlara bakmalısın tabi. Genişletmek için tıkla... Tam da öyleydi çoğunluğu
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 25 Mayıs 2021 #13 237969 dedi: Tam da öyleydi çoğunluğu Genişletmek için tıkla... Ürün linkini at bakalım. Eğer TR'de olan bir modelse muhtemelen TR'de daha ucuza vardır. Vergi falan gelince pahalı oluyor. Yorumlara ve puana bak orijinallik için.
237969 dedi: Tam da öyleydi çoğunluğu Genişletmek için tıkla... Ürün linkini at bakalım. Eğer TR'de olan bir modelse muhtemelen TR'de daha ucuza vardır. Vergi falan gelince pahalı oluyor. Yorumlara ve puana bak orijinallik için.
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 25 Mayıs 2021 #14 hakangu dedi: Ürün linkini at bakalım. Eğer TR'de olan bir modelse muhtemelen TR'de daha ucuza vardır. Vergi falan gelince pahalı oluyor. Yorumlara ve puana bak orijinallik için. Genişletmek için tıkla... 40.9US $ |Yeni varış Retro Nike Air Jordan 1 basketbol Sneakers Dior Chicago kadın erkek yüksek kraliyet deri spor ayakkabı 36 47|Basketball Shoes| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 49.58US $ |Retro Nike hava ürdün 1 siyah yüksek OG sahası erkek basket topu Sneakers orijinal kadın Nike hava ürdün 1 YSAJ188 #02| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Nedense hiç yorum göremedim.
hakangu dedi: Ürün linkini at bakalım. Eğer TR'de olan bir modelse muhtemelen TR'de daha ucuza vardır. Vergi falan gelince pahalı oluyor. Yorumlara ve puana bak orijinallik için. Genişletmek için tıkla... 40.9US $ |Yeni varış Retro Nike Air Jordan 1 basketbol Sneakers Dior Chicago kadın erkek yüksek kraliyet deri spor ayakkabı 36 47|Basketball Shoes| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 49.58US $ |Retro Nike hava ürdün 1 siyah yüksek OG sahası erkek basket topu Sneakers orijinal kadın Nike hava ürdün 1 YSAJ188 #02| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Nedense hiç yorum göremedim.
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 25 Mayıs 2021 #15 237969 dedi: 40.9US $ |Yeni varış Retro Nike Air Jordan 1 basketbol Sneakers Dior Chicago kadın erkek yüksek kraliyet deri spor ayakkabı 36 47|Basketball Shoes| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 49.58US $ |Retro Nike hava ürdün 1 siyah yüksek OG sahası erkek basket topu Sneakers orijinal kadın Nike hava ürdün 1 YSAJ188 #02| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Nedense hiç yorum göremedim. Genişletmek için tıkla... Maalesef çakma. Bu ürün özel bir tasarım. Bu kadar ucuza imkansız. Üstelik videosu da var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nike'ın en ucuzları 40-50 dolar zaten. (Downshifter modelleri)
237969 dedi: 40.9US $ |Yeni varış Retro Nike Air Jordan 1 basketbol Sneakers Dior Chicago kadın erkek yüksek kraliyet deri spor ayakkabı 36 47|Basketball Shoes| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 49.58US $ |Retro Nike hava ürdün 1 siyah yüksek OG sahası erkek basket topu Sneakers orijinal kadın Nike hava ürdün 1 YSAJ188 #02| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Nedense hiç yorum göremedim. Genişletmek için tıkla... Maalesef çakma. Bu ürün özel bir tasarım. Bu kadar ucuza imkansız. Üstelik videosu da var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nike'ın en ucuzları 40-50 dolar zaten. (Downshifter modelleri)
asinern Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #16 Hocam bildiğim kadarıyla yurtdışından ayakkabı getiremiyoruz.YANLIŞ BİLGİ.
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 25 Mayıs 2021 #17 hakangu dedi: Maalesef çakma. Bu ürün özel bir tasarım. Bu kadar ucuza imkansız. Üstelik videosu da var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nike'ın en ucuzları 40-50 dolar zaten. (Downshifter modelleri) Genişletmek için tıkla... Tüh terlikle dolaşalım en iyisi.
hakangu dedi: Maalesef çakma. Bu ürün özel bir tasarım. Bu kadar ucuza imkansız. Üstelik videosu da var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nike'ın en ucuzları 40-50 dolar zaten. (Downshifter modelleri) Genişletmek için tıkla... Tüh terlikle dolaşalım en iyisi.
Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.265 Makaleler 2 Çözümler 4 25 Mayıs 2021 #18 technope dedi: Alınır sonuçta Aliexpress güvencesi var. Gümrük her türlü öpecek bir de ona göre vergi algısını hesapla. Genişletmek için tıkla... Bilmediğimden soruyorum, gösterdiği fiyat vergi dahil fiyat değil mi?
technope dedi: Alınır sonuçta Aliexpress güvencesi var. Gümrük her türlü öpecek bir de ona göre vergi algısını hesapla. Genişletmek için tıkla... Bilmediğimden soruyorum, gösterdiği fiyat vergi dahil fiyat değil mi?
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 25 Mayıs 2021 #19 237969 dedi: Tüh terlikle dolaşalım en iyisi. Genişletmek için tıkla... Bütçene göre alırsın herkes Jordan giyecek diye bir şey yok ya İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi Yüzlerce markaya ait son moda giyim, kozmetik ve ayakkabı ürünlerini Boyner.com.tr üzerinden eşsiz fırsatlarla hemen satın alın! www.boyner.com.tr İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi Yüzlerce markaya ait son moda giyim, kozmetik ve ayakkabı ürünlerini Boyner.com.tr üzerinden eşsiz fırsatlarla hemen satın alın! www.boyner.com.tr
237969 dedi: Tüh terlikle dolaşalım en iyisi. Genişletmek için tıkla... Bütçene göre alırsın herkes Jordan giyecek diye bir şey yok ya İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi Yüzlerce markaya ait son moda giyim, kozmetik ve ayakkabı ürünlerini Boyner.com.tr üzerinden eşsiz fırsatlarla hemen satın alın! www.boyner.com.tr İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi Yüzlerce markaya ait son moda giyim, kozmetik ve ayakkabı ürünlerini Boyner.com.tr üzerinden eşsiz fırsatlarla hemen satın alın! www.boyner.com.tr
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 25 Mayıs 2021 #20 hakangu dedi: Bütçene göre alırsın herkes Jordan giyecek diye bir şey yok ya İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi Yüzlerce markaya ait son moda giyim, kozmetik ve ayakkabı ürünlerini Boyner.com.tr üzerinden eşsiz fırsatlarla hemen satın alın! www.boyner.com.tr İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi Yüzlerce markaya ait son moda giyim, kozmetik ve ayakkabı ürünlerini Boyner.com.tr üzerinden eşsiz fırsatlarla hemen satın alın! www.boyner.com.tr Genişletmek için tıkla... Önerin için teşekkürler Bir tane alıp tam almak istiyorum o yüzden her kombine de uymalı, en iyisi mağaza mağaza gezmek.
hakangu dedi: Bütçene göre alırsın herkes Jordan giyecek diye bir şey yok ya İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi Yüzlerce markaya ait son moda giyim, kozmetik ve ayakkabı ürünlerini Boyner.com.tr üzerinden eşsiz fırsatlarla hemen satın alın! www.boyner.com.tr İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi Yüzlerce markaya ait son moda giyim, kozmetik ve ayakkabı ürünlerini Boyner.com.tr üzerinden eşsiz fırsatlarla hemen satın alın! www.boyner.com.tr Genişletmek için tıkla... Önerin için teşekkürler Bir tane alıp tam almak istiyorum o yüzden her kombine de uymalı, en iyisi mağaza mağaza gezmek.