SADIK CAN Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 137 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 AliExpress de hard disk gördüm fiyatları çok düşük içime şüphe düştü. Alıp kullanan veya önerebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024
AliExpress de hard disk gördüm fiyatları çok düşük içime şüphe düştü. Alıp kullanan veya önerebilecek var mı?
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #2 Hocam link atma şansınız var mı? Bende bakmak istiyorum Hard disklere.
SADIK CAN Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 137 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 Bloodyy dedi: Hocam link atma şansınız var mı? Bende bakmak istiyorum Hard disklere. Genişletmek için tıkla... Orijinal SSD 1TB taÅınabilir harici sabit Drive2TB mobil katı hal sürücü USB 3.1 yüksek hızlı sabit Disk dizüstü/dizüstü/Mac - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Bloodyy dedi: Hocam link atma şansınız var mı? Bende bakmak istiyorum Hard disklere. Genişletmek için tıkla... Orijinal SSD 1TB taÅınabilir harici sabit Drive2TB mobil katı hal sürücü USB 3.1 yüksek hızlı sabit Disk dizüstü/dizüstü/Mac - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com