.SkyZ. Hectopat Katılım 18 Ekim 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2017 #1 Beyler ben Aliexpress üzerinden HyperX Cloud Core almayı düşünüyorum. Aliexpress güvenli midir? Kargoda herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Link: Tahmini Teslimat Zamanı Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2017
Beyler ben Aliexpress üzerinden HyperX Cloud Core almayı düşünüyorum. Aliexpress güvenli midir? Kargoda herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Link: Tahmini Teslimat Zamanı
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 18 Ekim 2017 #2 Ürün orijinal oldukça alınır. Ancak ben Çin menşeili sitelerden alışveriş yapmıyorum ve pek önermiyorum.
Ürün orijinal oldukça alınır. Ancak ben Çin menşeili sitelerden alışveriş yapmıyorum ve pek önermiyorum.
airboss Hectopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 722 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi Profil Kapağı 1522830363 18 Ekim 2017 #3 Alınmaz diye bir şey yok. Kargoda sıkıntı da çıkmaz. Ama orjinal olacağı konusunda pek emin olma. Yüksek ihtimalle sahte bir üründür.
Alınmaz diye bir şey yok. Kargoda sıkıntı da çıkmaz. Ama orjinal olacağı konusunda pek emin olma. Yüksek ihtimalle sahte bir üründür.