AliExpress'den İşlemci Soğutucusu almak

Serhat Kurugöl

Kilopat
Yer
İzmir
Merhaba arkadaşlar ilk defa alışveriş yapacağım. Beğendiğim 1-2 ürün var. Bunları Aliexpress'den alsam gümrükte falan sorun yaşar mıyım? Bazı arkadaşlarım öyle kolay değil gibi cümleler kullandı merak ettim. Aldığım ürünler gelir mi Türkiye'ye? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı önemli eğer sınırın altındaysa 11.5TL gümrük vergisi ödersiniz, tabi kargo parası da ayrı. Ben GTX750 aldım gümrükten sorunsuz geçti adam sağ olsun 1$ yazmış paketin üstüne.Bu arada 19 gün içinde geldi.

Teşekkürler ben işlemci soğutucu alıcaktım. 20 dolar gibi bir fiyatı var aşağı yukarı geçer değil mi gümrükten ?

Teşekkürler ben işlemci soğutucu alıcaktım. 20 dolar gibi bir fiyatı var aşağı yukarı geçer değil mi gümrükten ?
Şans işi.
Bazen durduk yere rastgele paketleri açıp içine bakıyorlar.
Eğer aldığınız ürün Çin dışında satılıyorsa üzerinde gerçek fiyatını yazdırın.
Bkz. Üzerinde Gift veya $1 vs yazdırdınız. Gümrük memuru kutunun üzerindeki marka modeli google'a yazıp bulduğu ilk fiyatı üzerinden vergilendirebilir.

Gelmemesi korkutuyor beni orada daha uucuza geliyor burda ikinci eli alabiliyorum o fiyata 20 dolar en fazla o yüzden sordum sanırım geçiyor gümrükte takılma durumu olmuyor

Ürün geçer sınırın altında. Ve alırken takipli kargo olmasına dikkat edin. Çünkü Yanwen ile gönderilseler 4 ay içinde belki daha fazla sürede bile gelir belki de 1 ay ama Aliexpress Standart Shipping erken getiriyor ve kargo takipli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…