T TEmre1 Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #1 Aliexpress'de çok ucuza ücretsiz kargo kramponlar var. Page Not Found - Aliexpress.com Güvenilir mi acaba? İlk defa buradan sipariş vereceğim gelmez diye endişeliyim. Satıcıya değerlendirme yapmamış kimse galiba. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2022
Aliexpress'de çok ucuza ücretsiz kargo kramponlar var. Page Not Found - Aliexpress.com Güvenilir mi acaba? İlk defa buradan sipariş vereceğim gelmez diye endişeliyim. Satıcıya değerlendirme yapmamış kimse galiba.
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 19 Aralık 2022 #2 Giyim konusunda internetten alış veriş yapmanı önermem.
5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 19 Aralık 2022 #3 TEmre1 dedi: Aliexpress'de çok ucuza ücretsiz kargo kramponlar var. Page Not Found - Aliexpress.com Güvenilir mi acaba? İlk defa buradan sipariş vereceğim gelmez diye endişeliyim. Satıcıya değerlendirme yapmamış kimse galiba. Genişletmek için tıkla... Bu kramponların gerçek fiyatları 4-5 bin tl arası değil mi? Bu kadar uyguna satmaları garip geldi, dikkat edin yemyeşil bir salatalık gönderebilirler.
TEmre1 dedi: Aliexpress'de çok ucuza ücretsiz kargo kramponlar var. Page Not Found - Aliexpress.com Güvenilir mi acaba? İlk defa buradan sipariş vereceğim gelmez diye endişeliyim. Satıcıya değerlendirme yapmamış kimse galiba. Genişletmek için tıkla... Bu kramponların gerçek fiyatları 4-5 bin tl arası değil mi? Bu kadar uyguna satmaları garip geldi, dikkat edin yemyeşil bir salatalık gönderebilirler.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.523 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #4 Hocam köseli ayakkabıyla halı saha yapmak istemiyorsanız almayın.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Aralık 2022 #5 Giyim konusunda özellikle ayakkabı konusunda Aliexpress tercih etmezdim şahsen. Eğer rahat olmazsa, sıkıntı çıkarsa iade ile uğraşıcaksınız birde.
Giyim konusunda özellikle ayakkabı konusunda Aliexpress tercih etmezdim şahsen. Eğer rahat olmazsa, sıkıntı çıkarsa iade ile uğraşıcaksınız birde.
T toprak şen Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 316 Makaleler 1 19 Aralık 2022 #6 ben başka birşey almıştım nerdeyse ürün ücreti kadar vergi ödedim. Dikkatli olun siz
AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 4 19 Aralık 2022 #7 TEmre1 dedi: AliExpress'de çok ucuza ücretsiz kargo kramponlar var. Page Not Found - Aliexpress.com Güvenilir mi acaba? İlk defa buradan sipariş vereceğim gelmez diye endişeliyim. Satıcıya değerlendirme yapmamış kimse galiba. Genişletmek için tıkla... Sakın hocam basbas bağırıyolar biz dolandırıcıyız.
TEmre1 dedi: AliExpress'de çok ucuza ücretsiz kargo kramponlar var. Page Not Found - Aliexpress.com Güvenilir mi acaba? İlk defa buradan sipariş vereceğim gelmez diye endişeliyim. Satıcıya değerlendirme yapmamış kimse galiba. Genişletmek için tıkla... Sakın hocam basbas bağırıyolar biz dolandırıcıyız.
T TEmre1 Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #8 Teşekkür ederim beni aydınlattınız az daha dolandırılıyordum.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.523 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #9 TEmre1 dedi: Teşekkür ederim beni aydınlattınız az daha dolandırılıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam kesin olarak dolandırılacaksınız diye bir şey yok kimseye dolandırıcı demedik zaten de çok güvenmemek lazım bizce.
TEmre1 dedi: Teşekkür ederim beni aydınlattınız az daha dolandırılıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam kesin olarak dolandırılacaksınız diye bir şey yok kimseye dolandırıcı demedik zaten de çok güvenmemek lazım bizce.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.245 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #10 SHOP912366742 isimli bir mağaza. Cevap soruda gizli.