Ahmet Yılmaz07
Centipat
AliExpress'ten 3 ayrı hesap kullanarak aynı adrese 3 farklı sipariş vermiştim. Hepsi tek paket halinde gelmiş. Şimdi aylık sipariş limitinden 1 mi düştü yoksa 3 mü?
Çok takılma zaten 5 gün sonra sıfırlanacak limitin.AliExpress'ten 3 ayrı hesap kullanarak aynı adrese 3 farklı sipariş vermiştim. Hepsi tek paket halinde gelmiş. Şimdi aylık sipariş limitinden 1 mi düştü yoksa 3 mü?
Aynı TCKN'a 3 farklı hesapdan 3 farklı ürün almıştım 3 taneside aynı pakette geldi yani 1 mi düşecek?Yurtdışından yapılan siparişlerde sınırlama hesap başına değil faturada düzenlenen tc kimlik başınadır.
Yani 3 hesaba yine kendi tc nizi girdiyseniz ve her hesaptaki sipariş ayrı ayrı 1 paket ise 3 düşer, eğer 3 hesaptaki siparişiniz toplamda 1 paket olarak geldiyse 1 düşer.
Ayrıca 5 adet olan sipariş sınırlaması ürün başına değil paket başınadır. 10 tane ürün de isteseniz tek pakette gönderilse yine 1 hakkınız eksilir.
Aynı TCKN'a 3 farklı hesapdan 3 farklı ürün almıştım 3 taneside aynı pakette geldi yani 1 mi düşecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.