AliExpress'te kargoya verilen sipariş iptal edilebilir mi?

782692

Picopat
Arkadaşlar, benim bir arkadaşım bana anime figürleri hediye etmişti sanal kart oluşturarak. Sonrasında gıcıklığına bunları iptal etmek için AliExpress'in canlı desteğine aşağıda bıraktığım görseldeki measjları yazdı, sizce almış olduğu hediye elime ulaşamadan iptal olur mu? Hediye ettiğinde dair ekran görüntülerim var Discord'dan sanal kart bilgilerini attığı vb.
şu anda linehaul ofisinde aldığı figürler, Türkiye'ye girmiş yani.

1721857665118.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, benim bir arkadaşım bana anime figürleri hediye etmişti sanal kart oluşturarak. Sonrasında gıcıklığına bunları iptal etmek için AliExpress'in canlı desteğine aşağıda bıraktığım görseldeki measjları yazdı, sizce almış olduğu hediye elime ulaşamadan iptal olur mu? Hediye ettiğinde dair ekran görüntülerim var Discord'dan sanal kart bilgilerini attığı vb.
şu anda linehaul ofisinde aldığı figürler, Türkiye'ye girmiş yani.

Eki Görüntüle 2263471
Aliexpress'de süreç öyle işlemiyor eğer kargoya verildiyse ürün. Sana ulaştıktan sonra ancak iade talebi açarak iade edilebilir onda da kargo parasını eğer üründe kusur yoksa sen ödersin.

Yani hediye ise ve arkadaşın bunu artık sana vermek istemiyorsa acaba iptal olur mu diye korkmak bence saçma.
Ben olsam hediye(?) ürünler geldiği gibi ürünleri hediye(?) eden arkadaşıma hediye! ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı