Aliexpress'te Satılan SteelSeries Siberia V2 Orijinal mi ?

Megapat
Yer
İzmit
Daha fazla  
Merhaba, Aliexpress'ten oyuncu kulaklığı alacağım. Ürün olarak steelseries siberia v2 alıcam, en çok siparişi alan 2. ürün seçtim. Ürünü satan kişeye bizzat mesaj attım ürün orjinal mi diye evet orjinal dedi. 2000 kişi de almış ve yorumlarda great sound, fast shipping gibi satanı baya baya öven ve ürünün orjinal olduğunu söyleyenler var. Alacağım ürün sizce orjinal midir ? Sonuçta 28 dolar vereceğim, yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Tahmini Teslimat Zamanı

Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries'e göre bir ürünün orijinal olduğu nasıl anlaşılır:
  1. Yetkili satıcılarımızdan hiçbiri bulunduğu ülke dışına satış yapmaz diyor.
  2. Ürün fiyatı, bizim mağazamızdaki fiyatı %50'sinni altında olamaz diyor: Products - SteelSeries
  3. Ürünün paketi daha önce açılmamış olmalı ve kutu temiz olmalı.
  4. Berbarinde gelen bir çanta varsa bunun kalitesini kontrol edebilirsiniz. Sitemizdeki ile uyuşmalı kalitesi diyorlar.
  5. Renkler tutmalı. Satın aldığınız ürün ile gelen ürün aynı renkte değilse biz ebildirin diyorlar.
  6. Abartılan özellikler, daha büyük log vs de sahte ürün göstergesidir diyorlar.
Her zaman ucuz ürün sahte üründür demiyoruz diyor. Kalitesiz ürün sahte üründür diyorlar. Kaynak: Identifying Counterfeit SteelSeries Products - SteelSeries

Yanında bir çanta geliyor ve kutuluda gönderebiliyorlar. Yorumoların tamamını okudum 5-10 kişi orjinal dedi ve satıcıyada sordum, o da orjinal olduğunu belirtti fakat çinlilere güven olmaz

Yanında bir çanta geliyor ve kutuluda gönderebiliyorlar. Yorumoların tamamını okudum 5-10 kişi orjinal dedi ve satıcıyada sordum, o da orjinal olduğunu belirtti fakat çinlilere güven olmaz
ürünü aldın mı acaba ? bende almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ?

Dostum ben aldım memnunum ama biraz daha para biriktirip daha iyi bir kulaklık almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…