AliExpress'teki Controller alınır mı?

Daha fazla  
PC için konsol almak istiyorum ve geçen yaz DS4'ün replika versiyonunu almıştım. Tek şikayetçi olduğum şeyi joystick idi. Onun dışında bir sıkıntısı yaşamıyordum aslında. Daha sonra şöyle bir şey gördüm. Böyle bir Controller gördüm. Görünüşü DualSense fakat açıklamada DS4 joystick falan yazıyor. Bu Controllerin olayı nedir, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu alınmaz. Eğer Xbox düzenli bi controller alırım diyorsan önereyim.

Hayatımda hiç kullanmadım hevesim de yok pek açıkçası. Dualsense gibi kalıbı olanlar hoşuma gidiyor.
Bu ikisini alabilirsin fiyat olarak. Replika bir kol alman 2 ay sonra o kolun elinde kalması ve bidaha para vermen demek. Bu kollar daha kaliteli.

Ayrıca PC için Xbox düzenli kollar daha iyi. Bir defa alışırsan bidaha PS kollarına dönmek istemezsin.

Arkadaşın önerdiği xbox kolu ile senin önerdiği. Neredeyse aynı ama arasında 350 TL fark var neden öyle?

8BitDo al ben de kullanıyorum pişman olmazsın. Bunlardan çok daha kaliteil. Xbox düzenine de alışıyorsun daha iyi geliyor.
Çok yakında youtube'a içerik olarak ekipman inceleme videoları çekmeye başlayacağım zaten forumda da içerikleri yazılı olarak paylaşmaya başlayacağım.

Arkadaşın önerdiği xbox kolu ile senin önerdiği. Neredeyse aynı ama arasında 350 TL fark var neden öyle?
Benim önerdiğim kablolu modeli bütçeyi çok aşmasın diye 1 kablosuz 1 kablolu model önerdim ikiside alınır.

Ben de anksiyete olmasa neler yapıcam da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…