100 TL civarında işlemci fanı almak istiyorum, normalde Dark Freezer X92'yi düşünüyordum fakat Aliexpress'te de güzel modeller gördüm. Linkini verdiğim ürün hem 4 bakır borulu hemde RGB olmasına rağmen Dark Freezer X92 ile aynı fiyatta. Yorumları da gayet iyi, sizce alınır mı? Ya da Aliexpress'ten önerebileceğiniz başka fan modelleri var mı?
US $25.0 |Tahmini Teslimat Zamanı Bu ürünün 1 fanlı modelini kullanıyorum Ryzen 3 2200G yi 4.0 GHZ de yükte 50 55 derece çalışıyor ve fanlar sadece %30 40 arası.Kısaca gözün kapalı alabilirsin.
Ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim. 5 bakır borulu ve fanı çok güzel. Satıcı tamamen güvenilir. Bir tane radyatör parçası yamulmuştu paranın yarısını iade etti.
Teşekkürler bir diğer sorum da ram slotlarıyla alakalı. 4 Ram slotumun tamamını kullanıyorum dolayısıyla alacağım CPU fanının hiçbir ram slotunu kapatmaması lazım. Şuan takılı olan İntel stok soğutucunun genişliği yabancı kaynaklarda yaklaşık 92mm olarak geçiyor. Cetvelle elimden geldiğince ölçmeye çalıştım, slotlarla fan arasında şuan da en fazla 1CM'lik daha boşluk var. Yani almam gereken fanın genişliği en fazla 100mm olmalı diye düşünüyorum. Fakat bunlar kesin olmayan ölçümler olduğu için alacağım fanın RAM'lerin üstünü kapatıp kapatmayacağından bir türlü emin olamıyorum.