O vakit düşünmeden al.Sahte hocam ürün ama çok ucuz şansımı deniyorum ve satın alıyorum.
Vergi ile birlikte 20.45 TL denk geliyor gönderim ücreti yok genelde 10 gün içerisinde gelmiş.
O vakit düşünmeden al.Sahte hocam ürün ama çok ucuz şansımı deniyorum ve satın alıyorum.
Vergi ile birlikte 20.45 TL denk geliyor gönderim ücreti yok genelde 10 gün içerisinde gelmiş.
H.o geldiği zaman bilgilendir.Eki Görüntüle 1684738
Aldım hocalarım Mart'ın 31'ine tarih verdiler büyük ihtimal 10-15 gün arası elimde olur çünkü Türk yorumlarda 10 gün içerisinde geldikleri söyleniyordu. Gelirse ve çalışırsa incelemesini buraya yazarım.
Kapıda ödeme yok hocam.Ben de uygun bulduğum için almaya karar verdim, kapıda ne kadar para veriyoruz bir bilgisi olan var mı?
hocam gerçekten saat gelir değil mi ?İlk siparişe özel ürün buldum vergi ile birlikte 20 TL'te denk geliyor. Yorumlara baktığımda bir Türk yazmıştı 20'TL'ye kordon alamıyoruz adamlar saat yolluyor diye. Alırsam elime ulaşır mı?
Sadece 1 adet satın alabiliyoruz sınır koymuşlar.
Eki Görüntüle 1684710
20TL 64 GB flash bellek aldim, hizlari sikintili olsa da calisiyor.
Hocam gerçekten saat gelir değil mi?![]()
İlk siparişe özel böyle bir şey yapıyor, ben de aldım. Dandik bir şeydir muhtemelen ama çalışır diye düşünüyorum.Bakacağız hocam. Ben ihtimal vermiyorum. Gelse bile çalışmaz. 20 TL'ye bu devirde kimse kimseye akıllı bileklik göndermez diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.