AliExpress'ten 20 TL'ye saat alınır mı?

Aldım hocalarım Mart'ın 31'ine tarih verdiler büyük ihtimal 10-15 gün arası elimde olur çünkü Türk yorumlarda 10 gün içerisinde geldikleri söyleniyordu. Gelirse ve çalışırsa incelemesini buraya yazarım.

Ben de uygun bulduğum için almaya karar verdim, kapıda ne kadar para veriyoruz bir bilgisi olan var mı?

20tl 64gb flash bellek aldim, hizlari sikintili olsa da calisiyor.

hocam gerçekten saat gelir değil mi ?

Son düzenleme:
20TL 64 GB flash bellek aldim, hizlari sikintili olsa da calisiyor.

Hocam gerçekten saat gelir değil mi?

Bakacağız hocam. Ben ihtimal vermiyorum. Gelse bile çalışmaz. 20 TL'ye bu devirde kimse kimseye akıllı bileklik göndermez diye düşünüyorum.

Bakacağız hocam. Ben ihtimal vermiyorum. Gelse bile çalışmaz. 20 TL'ye bu devirde kimse kimseye akıllı bileklik göndermez diye düşünüyorum.
İlk siparişe özel böyle bir şey yapıyor, ben de aldım. Dandik bir şeydir muhtemelen ama çalışır diye düşünüyorum.

Saat elime geldi, tuşlu olarak çalışıyor ve ekranı bayağı bir küçük ama bu fiyata pek de bir şey beklememek lazım. Sırf görünüş için bile takılabilir diye düşünüyorum, yahut küçük bir kardeşiniz falan vardır hediye niyetine kardeşinizi mutlu edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…