b1skyy Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Kasım 2023 #1 104-key Mechanical Keyboard Keycaps Set - Ergonomic Abs With Backlight Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Kargo ile toplam 230'a geliyor. Alınır mı? Fiyatı çok uygun geldi bana. Beyaz zeminli klavyeye hangi rengi önerirsiniz? Purple and pink olanı çok hoşuma gitti. Sizce?
104-key Mechanical Keyboard Keycaps Set - Ergonomic Abs With Backlight Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Kargo ile toplam 230'a geliyor. Alınır mı? Fiyatı çok uygun geldi bana. Beyaz zeminli klavyeye hangi rengi önerirsiniz? Purple and pink olanı çok hoşuma gitti. Sizce?
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 29 Kasım 2023 #2 Ürün hakkında hiçbir fikrim yok ama 1 dürüm parasına güzel bir klavye geleceğini düşünmüyorum. Edit: Bunlar sadece tuşmuş çok pardon.
Ürün hakkında hiçbir fikrim yok ama 1 dürüm parasına güzel bir klavye geleceğini düşünmüyorum. Edit: Bunlar sadece tuşmuş çok pardon.