ibocum Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 160 Çözümler 2 Yer Aydın 31 Mayıs 2023 #1 Merhaba, 5000₺'lik bir ürün sipariş etmiştim. Gümrükte ticari olduğuna karar verilip izin verilmemiş. İade veya alma işlemleri nasıl olur? Teşekkürler.
Merhaba, 5000₺'lik bir ürün sipariş etmiştim. Gümrükte ticari olduğuna karar verilip izin verilmemiş. İade veya alma işlemleri nasıl olur? Teşekkürler.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.072 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2023 #2 ibocum dedi: Merhaba, 5000₺'lik bir ürün sipariş etmiştim. Gümrükte ticari olduğuna karar verilip izin verilmemiş. İade veya alma işlemleri nasıl olur? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Haydaa, ne oluyor şimdi? İade edilecek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2023
ibocum dedi: Merhaba, 5000₺'lik bir ürün sipariş etmiştim. Gümrükte ticari olduğuna karar verilip izin verilmemiş. İade veya alma işlemleri nasıl olur? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Haydaa, ne oluyor şimdi? İade edilecek mi?
ibocum Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 160 Çözümler 2 Yer Aydın 31 Mayıs 2023 #3 Ethem Efe dedi: Haydaa, ne oluyor şimdi? İade edilecek mi? Genişletmek için tıkla... Biz de oturduk bekliyoruz. Bir adet mail adresi iletmişler. Oraya bilgilerimle yazdım bakalım. Ne olacak Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2023
Ethem Efe dedi: Haydaa, ne oluyor şimdi? İade edilecek mi? Genişletmek için tıkla... Biz de oturduk bekliyoruz. Bir adet mail adresi iletmişler. Oraya bilgilerimle yazdım bakalım. Ne olacak
F Finwezzy Kilopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 235 13 Aralık 2024 #4 Para iadesi veya vergiler dahil iade oldu mu?
ibocum Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 160 Çözümler 2 Yer Aydın 15 Aralık 2024 #5 Finwezzy dedi: Para iadesi veya vergiler dahil iade oldu mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef kabul edilmedi hocam. Sinirden Aliexpress hesabını silmiştim. Yetersiz kanıttan dolayı iade sağlanmadı.
Finwezzy dedi: Para iadesi veya vergiler dahil iade oldu mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef kabul edilmedi hocam. Sinirden Aliexpress hesabını silmiştim. Yetersiz kanıttan dolayı iade sağlanmadı.