AliExpress'ten 8bit do Ultimate C gamepad alınır mı?

Türkolog34

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600, R3 3100
Arkadaşlar selam. Bilgisayarda FC24 oynamak için kol alacağım, bu ürünü beğendim fakat normalde fiyatı 1000 TL civarı iken ilk müşteri indirimi 500 kusur TL'ye geliyor. Sizce alınır mı? Gümrükte falan bir sıkıntı olur mu?
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
1.062, 30TL | 8 Ultimate Ultimate c/2C 2.4G kablosuz Gamepad/Windows için kablolu oyun denetleyicisi, Android, buhar güverte ve ahududu Pi hall etkisi.

Vergi + kargo bedeliyle toplam 1300 TL küsüre geliyor, bence bu parayı verdikten sonra Türkiye'den alın. Gizala bunun sağlayıcısını yapıyor. Hem bu daha yeni modeli.
Ha size özel bir indirim varsa oradan alabilirsiniz, imkanınız varsa yeni C modelini tercih edin.

Vergi miktarını ödeme sayfasına gelince gördüm hocam 30 euro yu geçiyor maalesef alamıyorum. Gizalada stok yok.

Önemli olan ürünün fiyatı, 30 euroyu geçmiyor ürün. O yüzden gümrükte kalmaz. Gizala'da şu an stok görünüyor bende.

Attığınız ürün sadece Nintendo Switch ile uyumlu değil mi hocam? Ben mi yanlış biliyorum acaba.

Attığınız ürün sadece Nintendo Switch ile uyumlu değil mi hocam? Ben mi yanlış biliyorum acaba.
PC ile de uyumlu olması lazım ama yanında USB dongle geliyor mu emin değilim, satıcıya sormak lazım almadan önce.

Bu da aynı ürünün Amazon sitesi üzerinden satılan linki.

Kablosuz olması önemli değilse kablolu modelleri daha ucuz üstat.

En son attığınız Amazon linkindeki yorumlarda PC için uyumlu değil kopma oluyor falan yazmışlar. Gizala ya mesaj attım bakalım dönüş yapar onlar da. Ama muhtemelen uyumlu değil.

En son attığınız Amazon linkindeki yorumlarda PC için uyumlu değil kopma oluyor falan yazmışlar. Gizala ya mesaj attım bakalım dönüş yapar onlar da. Ama muhtemelen uyumlu değil.
Sormanız daha sağlıklı olur, ben kablolu modelini kullandığım için öneriyorum. 8Bitdo kaliteli gamepadler üretiyor. Aliexpress'ten de alabilirsiniz tabi, orada çeşit çok.

Hocam kaç tane modeli var bu gamepadin vallahi kafam karıştı. AliExpress'te kablosuz diye satıyor, yorumlara baktım kablolu fotoğraf atmış insanlar.

Sormanız daha sağlıklı olur, ben kablolu modelini kullandığım için öneriyorum. 8BitDo kaliteli gamepadler üretiyor. AliExpress'ten de alabilirsiniz tabii, orada çeşit çok.

Sizce hangisi daha iyidir?
1---
1.062,30TL | 8 Ultimate Ultimate C/2C 2.4G kablosuz Gamepad/Windows için kablolu oyun denetleyicisi, Android, buhar güverte ve ahududu Pi Hall etkisi

2---
1.062,30TL | AKNES 8 Ultimate Ultimate C/2C kablolu oyun denetleyicisi Gamepad Joystick PC için Windows 10, 11, buhar güverte ahududu Pi Android

İkincisi daha yeni modeli ve joysticklerde hall effect eklendi. Yeni tetik tuşları geldi. Yani 2C olarak adlandırılan yeni modele odaklanın derim.

Altta attığım model de 2C modeli, Black Myth Wukong oyunu için yeni tasarımla çıkmış. Ve ilk hesap indirimiyle 607 TL olarak gözüküyor bende. Vergisi kargosu derken 1300 TL'yi falan bulur. Tabii bu kablolu model için geçerli. Kablosuz olanı da var, her şey dahil 1700 TL'yi bulur muhtemelen. Hemen altta kutu açılımı videosunu da atıyorum, kablosuz modelinde USB dongle geliyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…