Apeironn Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #11 Virtuose dedi: Link buyrun hocam Genişletmek için tıkla... 300 TL vergi nedir be
YASİN KAVAL Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #12 Virtuose dedi: Link buyurun hocam Genişletmek için tıkla... Aynı ürünün bende alacağım da bir şey sormak istiyorum. Bu ürünün kablosuz versiyonuda var onunla arasında ne fark var?
Virtuose dedi: Link buyurun hocam Genişletmek için tıkla... Aynı ürünün bende alacağım da bir şey sormak istiyorum. Bu ürünün kablosuz versiyonuda var onunla arasında ne fark var?
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #13 Thunderobot G50S alınır mı hocam ? THUNDEROBOT G50S Wireless Gaming Controller Hall Effect Joystick Triggers Gamepad 1000Hz Polling Rate For Switch PC Android IOS - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Kendim 8bitdo Ultimate C Wireless kullandım da sattım.
Thunderobot G50S alınır mı hocam ? THUNDEROBOT G50S Wireless Gaming Controller Hall Effect Joystick Triggers Gamepad 1000Hz Polling Rate For Switch PC Android IOS - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Kendim 8bitdo Ultimate C Wireless kullandım da sattım.
Virtuose Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #14 YASİN KAVAL dedi: Aynı ürünün bende alacağım da bir şey sormak istiyorum. Bu ürünün kablosuz versiyonuda var onunla arasında ne fark var? Genişletmek için tıkla... Hocam ben satın almadım bu ürünü bilmiyorum maalesef
YASİN KAVAL dedi: Aynı ürünün bende alacağım da bir şey sormak istiyorum. Bu ürünün kablosuz versiyonuda var onunla arasında ne fark var? Genişletmek için tıkla... Hocam ben satın almadım bu ürünü bilmiyorum maalesef