Aliexpress'ten Aldığım Tablet Gümrüğe mi Takıldı?

Önce 90€'ydu sonra 30€ oldu, ve en sonunda 22€'ya düşürmeyi başardılar. Artık gümrükte altın kaplayıp gönderiyorlar ürünleri sanırsam.
Saçmalıktan ibaret bence. Ayrıca doğru düzgün hizmet veremiyorlar. 3 günde ürün Çin'den Türkiye'ye geliyor ama 12 gün gümrükte bekliyor.

Alalı ne kadar oldu?

9 Ocak 2019.
-------------------------
Bundan sonra ürünü adresime getiren postacı elemana 5 lira vereceğiz ve olay bitecek mi dostlar?
28 Ocak 2019'da evime teslim aldım ve 5 TL gümrük vergisi ödedim arkadaşlar.

Satın alırken satıcıya şunu yazmıştım:

HELLO. PLEASE READ THAT. DON'T WRITE GIFT OR SOMETHING. WRITE ON THIS PRIZE 25 DOLLARS. I DON'T WANT TO PAY CUSTOMS DUTY FEE. I WANT UNLOCKED GLOBAL ROM PRODUCT. THANKS.

Son düzenleme:
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, Bende aliexpress den tablet almak istiyorum. Gümrük vergisi %20 yazıyordu siz 5TL ödediniz yanılmıyorsam. Ne yapmam lazım taktik verebilirmisiniz ?

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, Bende aliexpress den tablet almak istiyorum. Gümrük vergisi %20 yazıyordu siz 5TL ödediniz yanılmıyorsam. Ne yapmam lazım taktik verebilirmisiniz ?

Satın alırken sonra sipariş notuna üstte verdiğim İngilizce yazıyı yazabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…