Aliexpress'ten Alınan GTX 750 Ti Çalışmıyor

Kullanılmış ekran kartı mıydı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şunu belirteyim. Aliexpressten alışveriş yaparken geribildirimi çok olan satıcılardan alışveriş yapın diye bas bas söylüyoruz. Bende 750TI aldım aliexpressten şu anda da çatır çatır kullanıyorum. Ürünün bozuk olduğuna dair kanıtı yollayın büyük ihtimalle uzun vadede para ödemeyi kabul ederler. Bir dahaki sefere de geribildirimi çok olan satıcıdan alışveriş yapın. İyi forumlar...

Dispute açtım şu anda kartı temizledim felan yok fayda tek ümit hdmi kablosu

Nasıl yani paranın bir kısmı da olsa alabilirmiyim? Biraz açıklar mısınız
Dispute açtığınızda arkadaşların da anlattığı gibi kartın çalışmadığını net olarak belgeleyen videolar yükleyin. Ancak bu videoları youtube üzerinden paylaşmayın çünkü erişim yasağı var onlarda, kabul etmeyebilirler. Satıcı önce %50 refund önerecektir. En iyi ihtimalle 5 $ kargo kesintisine kadar getirip olayı kalan meblağı iade alabileceğinizi düşünüyorum. Kesinlikle yeni ürün gönderimini kabul etmeyin. Elin çekik gözlüsü bana 40 $ iteledi öyle bir defa. Bozuk ürüne dispute açtım, son günde yenisini gönderiyorum dedi ve dispute için 1 hafta ek süre aldı. Gerçekten de adıma ulaşan takipli yeni bir kargo numarası verdi. 2 gün bekledim, güvenerek dispute olayını iptal ettim. Anında kargo numarası iptal oldu. Bir daha dispute açamadım. Aliexpresse de yazdım ama geri dönüş yapmadılar. İçimde o 40 Doların acısı hala var. Siz kesinlikle para iadesinde ısrarcı olun.

Çinli arkadaş en son yalvarmaya başlamıştı geri göndermem için ama Aliexpress'in kararı son karar olduğu için 76 dolar iade edildi ve bozuk da olsa monitör bende kaldı. Yeter ki kanıtlar anlaşılır olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…