C chapurboran Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 MUCAI 61-toetsen USB hot-swappable esports mechanisch toetsenbord spel rode as LED koel lichteffect compact en praktisch - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Arkadaşlar bugün, 2 saat önce falan sipariş verdim. Sizce güvenilir mi? Fake AliExpress olma şansı var mı? Çok ucuz geldi çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
MUCAI 61-toetsen USB hot-swappable esports mechanisch toetsenbord spel rode as LED koel lichteffect compact en praktisch - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Arkadaşlar bugün, 2 saat önce falan sipariş verdim. Sizce güvenilir mi? Fake AliExpress olma şansı var mı? Çok ucuz geldi çünkü.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.327 Çözümler 53 7 Temmuz 2024 #2 chapurboran dedi: MUCAI 61-toetsen USB hot-swappable esports mechanisch toetsenbord spel rode as LED koel lichteffect compact en praktisch - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Arkadaşlar bugün, 2 saat önce falan sipariş verdim. Sizce güvenilir mi? Fake AliExpress olma şansı var mı? Çok ucuz geldi çünkü. Genişletmek için tıkla... Rahat ol çok kişi aldı bundan büyük indirim sadece.
chapurboran dedi: MUCAI 61-toetsen USB hot-swappable esports mechanisch toetsenbord spel rode as LED koel lichteffect compact en praktisch - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Arkadaşlar bugün, 2 saat önce falan sipariş verdim. Sizce güvenilir mi? Fake AliExpress olma şansı var mı? Çok ucuz geldi çünkü. Genişletmek için tıkla... Rahat ol çok kişi aldı bundan büyük indirim sadece.
Rayko_0 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 AliExpress'de gelmeme veya kaybolma şansı var ve geç getiriyorlar. Site hakkında bilgim yok.
C chapurboran Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 Burak Karabal dedi: Rahat ol çok kişi aldı bundan büyük indirim sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sadece ufak bir şüphe vardı. Zaten çok para değil, gitse de koymazdı da bir emin olmak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
Burak Karabal dedi: Rahat ol çok kişi aldı bundan büyük indirim sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sadece ufak bir şüphe vardı. Zaten çok para değil, gitse de koymazdı da bir emin olmak istedim.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.327 Çözümler 53 7 Temmuz 2024 #5 chapurboran dedi: Teşekkürler sadece ufak bir şüphe vardı zaten çok para değil gitsede koymazdıda bir emin olmak istedim. Genişletmek için tıkla... Sanmam sıkıntı olacağını ben sürekli alışveriş yaparım maksimum 700 TL harcadım ve hepsi de elime ulaştı.
chapurboran dedi: Teşekkürler sadece ufak bir şüphe vardı zaten çok para değil gitsede koymazdıda bir emin olmak istedim. Genişletmek için tıkla... Sanmam sıkıntı olacağını ben sürekli alışveriş yaparım maksimum 700 TL harcadım ve hepsi de elime ulaştı.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 7 Temmuz 2024 #6 Rayko_0 dedi: AliExpress'de gelmeme veya kaybolma şansı var ve geç getiriyorlar. Site hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Son 3 ayda 10'dan fazla alışveriş yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Maksimum 15 günde geldi hepsi.
Rayko_0 dedi: AliExpress'de gelmeme veya kaybolma şansı var ve geç getiriyorlar. Site hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Son 3 ayda 10'dan fazla alışveriş yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Maksimum 15 günde geldi hepsi.
Rayko_0 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #7 316874 dedi: Son 3 ayda 10'dan fazla alışveriş yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Maksimum 15 günde geldi hepsi. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşıma 1 ayda bilgi geldi ürün kaybolmuş. İstenilen ülkeye göre değişiyor sanırım.
316874 dedi: Son 3 ayda 10'dan fazla alışveriş yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Maksimum 15 günde geldi hepsi. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşıma 1 ayda bilgi geldi ürün kaybolmuş. İstenilen ülkeye göre değişiyor sanırım.