Aliexpress'ten alınan monitörde 1 tane stuck pixel çıktı (Porpoise 17.3" IPS HDR)

DryreL

Megapat
Yer
İstanbul/Köln
Daha fazla  
Meslek
Dijital Oyun Tasarımı
Aliexpress'ten taşınabilir monitör siparişi verdim ve dün vergisini ödeyip teslimini aldım. Ürünü taktığımda 1 tane stuck pixel olduğunu gördüm. Dead pixel de olabilir ama bana stuck pixel gibi geldi.

Aşağıdaki iki videoyu denedim fakat çözüm olmadı.

1. Gece 4'te başlattım, döngüye aldım ve sabah 10'a kadar devam etti. Bu sırada uyuyordum zaten ve maalesef çözüm olmadı. 6 saatte düzelmesi lazımdı değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. Aynı uygulamayı indirdim. Flaş ışığı olarak telefonunkini kullandım. 2 defa denedim olmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürünün vergisi ödendi ve uzun süredir de gelmesini bekliyordum bu yüzden geri göndermeyi düşünmüyorum bir de kargo parası vb çıkacaktır oldukça pahalıya patlar. Nasıl düzeltebileceğim hakkında başka bir çözüm yolu biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…