AliExpress'ten alınan şerit LED gümrüğe takılır mı?

zSakura

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba AliExpress'ten 10 mt şerit LED almayı düşünüyorum ürün gümrüğe takılır mı? Gümrüğe takılırsa para iadesi vb. yapılır mı? Yoksa gidip almam mı gerekir?

Merhaba AliExpress'ten 10 mt şerit LED almayı düşünüyorum ürün gümrüğe takılır mı? Gümrüğe takılırsa para iadesi vb. yapılır mı? Yoksa gidip almam mı gerekir?

Çok çok yüksek ihtimalle takılmaz ancak vergiyi ödeme aşamasında ödemezseniz kuponsuz fiyatın %30'u + 13 TL vergi çıkacak.

Çok çok yüksek ihtimalle takılmaz ancak vergiyi ödeme aşamasında ödemezseniz kuponsuz fiyatın %30'u + 13 TL vergi çıkacak
Yeni kullanıcı indirimi ile almayı düşünüyorum ne kadar öderim tahminen? Suanda 18 kuruştan satılıyor bukadar ucuz olması normal değil

Yeni kullanıcı indirimi ile almayı düşünüyorum ne kadar öderim tahminen? Şu anda 18 kuruştan satılıyor bu kadar ucuz olması normal değil.

Üstü çizilmiş bir fiyat gözükecek, onun %30'u + 13 TL vergi ödeyeceksiniz. Satın alırken bazen vergi çıkabiliyor. Eğer satın alma aşamasında vergiyi öderseniz hiçbir ek masraf çıkmayacaktır çünkü vergiyi orada ödemiş oluyorsunuz. Çıkmazsa zaten üstte dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…