Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 717 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Ödediğim 68 TL vergiye her şey dahil mi yoksa gümrük vergisi öder miyim kapıda?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #2 Ürünü öderken ödüyorsunuz.
Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 717 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Ürünü öderken ödüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kapıda ekstra bir şey talep edilmez değil mi bunun haricinde. Dosya Ekleri resim_2024-07-01_223745709.png 19,3 KB · Görüntüleme: 36
Cheese Wizzard dedi: Ürünü öderken ödüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kapıda ekstra bir şey talep edilmez değil mi bunun haricinde.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #4 Vergi diye kocaman belirtmişler zaten, ekstra vergi istemezler, onlarca ürün aldım hiç sıkıntı çıkmadı.
Vergi diye kocaman belirtmişler zaten, ekstra vergi istemezler, onlarca ürün aldım hiç sıkıntı çıkmadı.
Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 717 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #5 Cheese Wizzard dedi: Vergi diye kocaman belirtmişler zaten, ekstra vergi istemezler, onlarca ürün aldım hiç sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum hocamda bazen gürmük vergisi vs olabiliyor AliExpress'den uzun süredir alışveriş yapmıyorum.
Cheese Wizzard dedi: Vergi diye kocaman belirtmişler zaten, ekstra vergi istemezler, onlarca ürün aldım hiç sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum hocamda bazen gürmük vergisi vs olabiliyor AliExpress'den uzun süredir alışveriş yapmıyorum.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #6 Hera092 dedi: Onu biliyorum hocamda bazen gürmük vergisi vs olabiliyor AliExpress'den uzun süredir alışveriş yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten orada yazan vergi gümrük vergisi, sen ürünün KDV dahil fiyatını görüyorsun zaten.
Hera092 dedi: Onu biliyorum hocamda bazen gürmük vergisi vs olabiliyor AliExpress'den uzun süredir alışveriş yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten orada yazan vergi gümrük vergisi, sen ürünün KDV dahil fiyatını görüyorsun zaten.