AliExpress'ten alınan USB Wi-Fi adaptörü gümrüğe takılır mı?

• Konuyu başlatan Muay
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 369

Muay

Megapat
Daha fazla  
Selamlar, AliExpress ten 1 adet USB Wi-Fi adaptörü sipariş verdim ama gümrüğe takılma konusunda endişelerim var. Bu konuda bilgisi olan deneyimi olan yardımcı olabilir mi? Fiyat vergi detayları.

Screenshot_20250403_111515_com_alibaba_aliexpresshd_MyOrderActivity.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, AliExpress ten 1 adet USB Wi-Fi adaptörü sipariş verdim ama gümrüğe takılma konusunda endişelerim var. Bu konuda bilgisi olan deneyimi olan yardımcı olabilir mi? Fiyat vergi detayları.

Eki Görüntüle 2460498

Takılmaz diye düşünüyorum, sorunsuz geçecektir muhtemelen. İçiniz rahat olsun yine de.

Usbli bir modele göre çok para harcamışsınız hocam aldığınız ürünü iade edebiliyorsan alternatif olarak. https://www.trendyol.com/trktech/ci...8830/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=260497
Kali linux ile uyumlu chipset lazımdı bu aldığım dışında diğerleri markasız ucuz 5ghz desteklemeyen wifi adaptörleriydi. Bu yüzden almışken hem uyumlu hem çekim gücü yüksek hemde 2.4ghz ve 5ghz destekleyen aynı zamanda da wifi 6 destekleyen bir adaptör almak istedim. Bence gayet iyi fiyatı

Takılmaz diye düşünüyorum, sorunsuz geçecektir muhtemelen. İçiniz rahat olsun yine de.
Umarım geçer teşekkürler

Eki Görüntüle 2460498
Bu şekilde bir güncelleme aldı ama kafama takılan bişey oldu. Sabah saatlerinde baktığımda grafikteki uçak logosu türkiye de görünüyordu bu gümrük işlemlerinden sonra çine doğru geriye gitti. Gümrükten geçmemiş olabilir mi?

Screenshot_2025-04-03_22-10-11.png

Son düzenleme:
Kali Linux ile uyumlu chipset lazımdı bu aldığım dışında diğerleri markasız ucuz 5GHz desteklemeyen Wi-Fi adaptörleriydi. Bu yüzden almışken hem uyumlu hem çekim gücü yüksek hem de 2.4GHz ve 5GHz destekleyen aynı zamanda da Wi-Fi 6 destekleyen bir adaptör almak istedim. Bence gayet iyi fiyatı.

Umarım geçer teşekkürler.

Bu şekilde bir güncelleme aldı ama kafama takılan bir şey oldu. Sabah saatlerinde baktığımda grafikteki uçak logosu Türkiye de görünüyordu bu gümrük işlemlerinden sonra Çin'e doğru geriye gitti. Gümrükten geçmemiş olabilir mi?

Eki Görüntüle 2461120

Gümrükten geçmiş, hayırlı olsun. Böylelikle iddiaları yalanladık🙂.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı