Awmerss Decapat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 39 15 Temmuz 2022 #1 939.65TRY 52% OFF|GTX970 masaüstü grafik kartı 960 HDMI uyumlu uyumlu arayüzü DVI ve VGA arayüzü dayanıklı malzeme grafik kartı|Computer Cables & Connectors| - AliExpress almayı planlıyorum. Gümrük veya farklı vergiler ödemem gerekecek mi yoksa gerek yok mu? Alacağım ekran kartı bilgisayarımın diğer parçalarıyla ilgili sıkıntı çıkartır mı? Sistem parçalarım bunlar. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2022
939.65TRY 52% OFF|GTX970 masaüstü grafik kartı 960 HDMI uyumlu uyumlu arayüzü DVI ve VGA arayüzü dayanıklı malzeme grafik kartı|Computer Cables & Connectors| - AliExpress almayı planlıyorum. Gümrük veya farklı vergiler ödemem gerekecek mi yoksa gerek yok mu? Alacağım ekran kartı bilgisayarımın diğer parçalarıyla ilgili sıkıntı çıkartır mı? Sistem parçalarım bunlar.
W Windows 8.2 Femtopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #2 Sahte kart olabilir, dikkat etmek lazım. Ali Express üzerinde 2k+ buldum bir tane GTX 970 ancak bu ürünün sahte olduğunu düşünmekteyim ben. Artı 0 Eksi
Sahte kart olabilir, dikkat etmek lazım. Ali Express üzerinde 2k+ buldum bir tane GTX 970 ancak bu ürünün sahte olduğunu düşünmekteyim ben.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.096 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 15 Temmuz 2022 #3 Kart %100 sahte. VGA çıkışı bulunan GTX 900 serisi yok. Soğutması ben sahteyim diye bağırıyor. Fanların üstündeki NVIDIA logosu bile sahte. Artı 0 Eksi
Kart %100 sahte. VGA çıkışı bulunan GTX 900 serisi yok. Soğutması ben sahteyim diye bağırıyor. Fanların üstündeki NVIDIA logosu bile sahte.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.239 Çözümler 86 15 Temmuz 2022 #4 HuaPu Store - Küçük Siparişler Online Mağazası, Çok Satan ve daha fazlası AliExpress'da Discover the wide range of from AliExpress Top Seller .Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return. tr.aliexpress.com Bu mağazaya göz atın. Zamanında GTX 950 alanlar olmuştu bu forumda. Çin'den getireceğine Türkiye'de ikinci el almak daha mantıklı. Artı 0 Eksi
HuaPu Store - Küçük Siparişler Online Mağazası, Çok Satan ve daha fazlası AliExpress'da Discover the wide range of from AliExpress Top Seller .Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return. tr.aliexpress.com Bu mağazaya göz atın. Zamanında GTX 950 alanlar olmuştu bu forumda. Çin'den getireceğine Türkiye'de ikinci el almak daha mantıklı.
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 15 Temmuz 2022 #5 Fake GPU alıp mağdur olmayın hocam, yurtdışından ekran kartı almak artık eskisi gibi pek mantıklı değil. 1.4K civarına TR'de temiz GTX 1050'ler var. Bütçen kısıtlıysa o tarz kartlara göz atabilirsin. Artı 0 Eksi
Fake GPU alıp mağdur olmayın hocam, yurtdışından ekran kartı almak artık eskisi gibi pek mantıklı değil. 1.4K civarına TR'de temiz GTX 1050'ler var. Bütçen kısıtlıysa o tarz kartlara göz atabilirsin.
KS KS Awmerss Decapat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 39 15 Temmuz 2022 #6 Sağ olun başka bir şey bakmaya başlayacağım Türkiye'den. Artı 0 Eksi