Türkiye'de bu kartın net tutarina 2. el daha iyisini veya aynısı alırsın. Ayrıca RTX 4090 diye aldığın kartın içinde R7 240 çıkabilir, haberinde olsun.
Türkiye'de bu kartın net tutarina 2. el daha iyisini veya aynısı alırsın. Ayrıca RTX 4090 diye aldığın kartın içinde R7 240 çıkabilir, haberinde olsun.
O sirada 2. pazarındaki binlerce Bitcoin kazımı yapmaktan çürümüş ekran kartı...
Her ekran kartı 2. Elde mining mi olmuş oluyor dostum ben 2. El RX 470 aldım ki RX 500-400 serisi miningde çok kullanılan bir kart ancak testlerini yaparsan bir sorun çıkmaz şu havalarda bile ekran kartı maksimum 78 derece.
Her ekran kartı 2. elde mining mi olmuş oluyor dostum ben 2. el RX 470 aldım ki RX 500-400 serisi miningde çok kullanılan bir kart ancak testlerini yaparsan bir sorun çıkmaz şu havalarda bile ekran kartı maksimum 78 derece.
2. eldeki tüm kartlar kazım yapmış değil zaten. Ama kazım yapmamış kartlari bulmak kolay değil. Çoğu kişi senin test yapmanı beklemiyor. Sen eve gidip test yapana kadar adam yok oluyor. Affedersin ama bir daha o adamı seni s#### bulamaz duruma düşüyorsun.
2. eldeki tüm kartlar kazım yapmış değil zaten. Ama kazım yapmamış kartlari bulmak kolay değil. Çoğu kişi senin test yapmanı beklemiyor. Sen eve gidip test yapana kadar adam yok oluyor. Affedersin ama bir daha o adamı seni s#### bulamaz duruma düşüyorsun.
Benim aldığım adam bilgisayarcıydı ben onun dükkanında yaptım neden gidip kendi evimde deneyeyim ayrıca neredeyse çoğu siparişimi ikinci elden yaptım ve hiçbirindede sorun yaşamadım satan kişi güvenilir olduğu sürece bir sıkıntı olmaz genellikle.