AliExpress'ten ekran kartı alınır mı?

Coolffe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart:ASUS M5A78LM LE USB3

Ram:8 GB DDR3 1866MHZ

İşlemci:AMD FX 6100 STOCK 3.3 GHZ

Ekran Kartı:ASUS GTX 750 Tİ 2GB GDDR5

SSD:250 GB

HDD:1 TB
Alınmaz tabiki vergi ile fiyatı 3000TL olur. 3000TL'ye 2. el burada daha iyisini alırsın.

Vergi ve kargo bedeliyle 2400tl ye denk geliyor. 2400TL ye alınacak kart değil, 2.el de çok daha iyi seçenekler var.

2. El daha iyidir bu tarz ekran kartları sıfır almak çok saçma zaten ekran kartıda fiyatın hakkını vermiyor.

Türkiye'de bu kartın net tutarina 2. el daha iyisini veya aynısı alırsın. Ayrıca RTX 4090 diye aldığın kartın içinde R7 240 çıkabilir, haberinde olsun.

2. el daha iyidir bu tarz ekran kartları sıfır almak çok saçma zaten ekran kartıda fiyatın hakkını vermiyor.

O sirada 2 .el pazarındaki binlerce Bitcoin kazımı yapmaktan çürümüş ekran kartı...

Her ekran kartı 2. Elde mining mi olmuş oluyor dostum ben 2. El RX 470 aldım ki RX 500-400 serisi miningde çok kullanılan bir kart ancak testlerini yaparsan bir sorun çıkmaz şu havalarda bile ekran kartı maksimum 78 derece.

O sirada 2 .el pazarındaki binlerce Bitcoin kazımı yapmaktan çürümüş ekran kartı...
Düzgün yapıldığı sürece mining ekran kartına pek zarar vermiyor. Mining yapılmıştır diye 2.el almaktan çekinecek değiliz ya.

Her ekran kartı 2. elde mining mi olmuş oluyor dostum ben 2. el RX 470 aldım ki RX 500-400 serisi miningde çok kullanılan bir kart ancak testlerini yaparsan bir sorun çıkmaz şu havalarda bile ekran kartı maksimum 78 derece.

2. eldeki tüm kartlar kazım yapmış değil zaten. Ama kazım yapmamış kartlari bulmak kolay değil. Çoğu kişi senin test yapmanı beklemiyor. Sen eve gidip test yapana kadar adam yok oluyor. Affedersin ama bir daha o adamı seni s#### bulamaz duruma düşüyorsun.

Benim aldığım adam bilgisayarcıydı ben onun dükkanında yaptım neden gidip kendi evimde deneyeyim ayrıca neredeyse çoğu siparişimi ikinci elden yaptım ve hiçbirindede sorun yaşamadım satan kişi güvenilir olduğu sürece bir sıkıntı olmaz genellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…