Aliexpress'ten GTX 750 Tİ alınır mı?

Aliexpress yerine Sahibinden sitesine bakabilirsin. 2. el GTX 750 Ti'ler uygun fiyata var. İyi bir satıcı bulursan alırsın. Nedense bu siteye teknoloji alışverişinde hiç güvenemiyorum.

Geçen sitedeki yorumları okuyordum. 3 tane ürün aldım, 1'i kırık geldi vs. şikayetler çok. Böyle bir durumda da başınız iyice ağrır benden demesi.

Sahibinden'de Aliexpress'ten GTX750Ti, GTX750 getirip satanlara denk geldim. Dikkatli olmak lazım. Adam Aliexpress'ten sipariş etmiş direk gelen karton kutu ve 200 kat baloncuklu poşeti alıp fotoğrafını çekip büyük ihtimalle internetten aldığı oyun performanslarını tek tek işte bu oyundan bu kadar FPS alıyorum kart bu sıcaklıkta felan diye yazmış üstüne kartı bu kadar senedir kullanıyorum garantisi bitti tarzı şeyler yazmış. Yani dikkatli olmak gerekiyor. Aliexpress'ten almak konusunda benim de niyetim var ama ne kadar doğru bilemiyorum. Bilgili deneyimli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Merhaba i3 2120 6 gb ram 2gb gt 420 ekran kartı 350 power kullanıyorum bilgisayarım gtx 750 ti 2gb veya r7 265 2gb veya 1050ti 2gb hangisini kullanırsam bilgisayarım için uygun olur yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler dilerim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı