Çok daha iyidir. Çin'den İstanbul gümrüğe 10 gün gürmükten PTT'ye 3 gün PTT Istanbul-Gaziantep 2 gün ama PTT aynı il merkezinde arada 2 KM yol olmasına rağmen 6 günde teslim etti.
Hocam en dandik meshli marka olsun ama önü cam veya plastik şekilde kapalı olmasın. Sinerji'den 8 ay önce Game Booster gbl06b model kasayı aldım 300TL'ye fanlar sesli ama cidden iyi soğutuyor mesh olduğunu belli ediyor.
Çok daha iyidir. Çin'den İstanbul gümrüğe 10 gün gürmükten PTT'ye 3 gün PTT Istanbul-Gaziantep 2 gün ama PTT aynı il merkezinde arada 2 KM yol olmasına rağmen 6 günde teslim etti.
@Jotariel hocam yeni konu atmayayım bana 350 TL'yi geçmeyecek bir kasa atar mısın ek Snowman fan alacağım zaten siz önerirmisiniz birde ben aldıktan sonra direk takip falan edemem o direk ansızın gelirmi ?
@Jotariel hocam yeni konu atmayayım bana 350 TL'yi geçmeyecek bir kasa atar mısın ek Snowman fan alacağım zaten siz önerir misiniz bir de ben aldıktan sonra direk takip falan edemem o direk ansızın gelir mi?
En ucuz Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.151,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!