Aliexpress'ten GTX 960 almak mantıklı mı?

GTX 950 aldım 2 hafta önce 420 liraya Beklemedeyim. Satıcı gayet dürüsttü. Yorumlar çok ama çok olumluydu, hatta Türkiye'den alanlarda vardı ve onların yorumları da olumluydu. Ben satıcı ile görüşüp fiyatını düşük gösterdim umarım gümrük masrafı da çıkmaz. Henüz gelmedi, gelince paylaşırım düşüncemi

Satıcıyı paylaşabilir misiniz, ihtiyacı olanlarda istifade etsin.

Buradan satın aldığım kişiye ulaşabilirsiniz. Kendisi çok nazik bir insan. Fiyatı 15 dolar olarak gösterdi, geri dönüşleride gayet iyiydi.

Aynısını ben de alacağım (ASUS modelini), almadan önce bi foruma bakayım dedim. Konu açıcaktım ki burayı buldum. Sana özel mesaj atma seçeneğini göremedim, kart sana ulaşınca tüm soğutucusunu vb. söküp chipsetin üzerindeki termal macunu da silebilir misin? Çünkü altında chipset bulunuyor. Chipsetin modeli GM206-250-A1 olması gerekiyor resimde gördüğün gibi. Değilse sahte demektir. Hem termal macunu da yenilemiş olursun.

Ekran kartı sana ulaşınca lütfen bana mesaj at veya bu konu altından bildir. Eğer sağlam gelirse ben de sipariş vereceğim.

Satıcının sattığı diğer ekran kartlarında türk arkadaşlarında yorumlarına baktım chipset vs. orjinal o konu da sıkıntı yok attığım linkteki satıcı güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…