Aliexpress'ten i5-3570 Alınır mı?

KingGladius

Kilopat
Aliexpress'den i5 3570 almak istiyorum. Ama daha önce hiç Aliexpress'den alışveriş yapmadım. Gümrük'de falan vergi keserler mi bilmiyorum.
Satıcıda 615 geri bildirim var 70 dolar. Bu işlemcinin bir düşük modeli (i5 3470) Amazon'da var fiyatı 68 dolar. Hangisinden almam daha mantıklı olur? Amazon bana daha güvenilir geldi ve bildiğim kadarıyla Amazon'da gümrük vergisiyle birlikte ödeme yapılıyor. Aliexpress'de Gümrükte ve sahte ürün gibi sıkıntı yaşar mıyım? Hangisinden almak daha mantıklı olur bunu sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpress'den i5 3570 almak istiyorum. Ama daha önce hiç Aliexpress'den alışveriş yapmadım. Gümrük'de falan vergi keserler mi bilmiyorum.
Satıcıda 615 geri bildirim var 70 dolar. Bu işlemcinin bir düşük modeli (i5 3470) Amazon'da var fiyatı 68 dolar. Hangisinden almam daha mantıklı olur? Amazon bana daha güvenilir geldi ve bildiğim kadarıyla Amazon'da gümrük vergisiyle birlikte ödeme yapılıyor. Aliexpress'de Gümrükte ve sahte ürün gibi sıkıntı yaşar mıyım? Hangisinden almak daha mantıklı olur bunu sormak istedim.
neden böyler bir eski işlemci almak istediğinizi belirtirseniz sevinirim

İki işlemci arasında Mhz farkı var sadece. Eğer aralarında 2 dolar fark var ise 3570'i almanızı tavsiye ederim. Geri bildirimlere dikkat edin detaylıca okuyun. Ben aliexpress üzerinden aldım. Sorunsuzca geldi. Satıcıyla iletişime geçip ürünün fiyatını 22 Euro altında veya hediye olarak yazıp göndermesini söylerseniz gümrükte vergide ödemezsiniz.

Yurtdışından alışverişte galiba 30 Euro yada Dolar sınır vardı.
Ek gümrük vergisi ödeyebilirsiniz.
Bazı satıcılar ürün fiyatını düşük yazıp vergi alınmamasını sağlıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı